Ahmet Kutucu, Rizespor’a Kiralandı

Okan Buruk futbolcularini tanimiyor. Ahmet Kutucu 10noda hic denenmedi, ben oynadigi butun maclarda diri ve istekli bir oyuncu gordum. Kanatta hizi olmadigi icin olmuyor ama 10 numarada olabilirdi.

Yazik oldu cocuga, adam gibi kullanmayacaksan neden 6.5 milyon Euro gomdurdun? Simariklik baska bisey diil.

Rizede parlarsa hic sasirmam. Futbolcularin icindeki cevheri ortaya cikarsin dedigimiz adam tam tersine sonduruyor.

Niye hep Rizespor diyoruz ya, hep bedavaya veren tek kulüp olabiliriz diye. Bizimkiler karşı tarafa maaşın tamamını sen karşıla yerine ücret istemeyiz hesabında heralde.

Okan Buruk futbolcularini tanimiyor. Ahmet Kutucu 10noda hic denenmedi, ben oynadigi butun maclarda diri ve istekli bir oyuncu gordum. Kanatta hizi olmadigi icin olmuyor ama 10 numarada olabilirdi.

Yazik oldu cocuga, adam gibi kullanmayacaksan neden 6.5 milyon Euro gomdurdun? Simariklik baska bisey diil.

Rizede parlarsa hic sasirmam. Futbolcularin icindeki cevheri ortaya cikarsin dedigimiz adam tam tersine sonduruyor.

Diri ve istekli mi. Biz aynı oyuncuyu mu izledik renktaş. Adam eli belinde yürüyordu hiçbir istek belirtisi yoktu.

Diri ve istekli mi. Biz aynı oyuncuyu mu izledik renktaş. Adam eli belinde yürüyordu hiçbir istek belirtisi yoktu.

Hiz anlaminda degil, ayakta kalma, topu tutma ve pas atma anlaminda. Messi de en cok yuruyen oyuncu eli belinde.

10 numaranin ihtiyaclarini karsilayabilirdi.

Geldiği gün bize uymayacağını az çok söylemiştik, öyle oldu. Boşa giden 6 m euro.

Bu adamdan verim almanın tek yolu santrafor yapıp orada kullanmaktı, onu da yapamadık.

Geri
Üst Alt