Ahmet Nur Çebi: "Biz kazanırsak Fatih Terim tabii ki alkışlayacak, başka ne yapacak ki"

1620402979139.webp

Bunlara asıl koyan şey milletin bunları s.klemememesi.. Aynı Fenerin yaptığı gibi ezikçe stat ışıklarını kapatıp benzinlikleri vs.. yaksak çok mutlu olurlardı.. Bir taraflarını taştan taşa vursalarda kimse bunları s.klemiyor.. :asd: :asd: Ha bu arada buna yol veren hocamıza da selam olsun yeterki hocamıza birşey olmasın..

Hahahaa laf bile sokmadilar

Hem sahada hem lafta adamlar yerle bir ediyorlar rakipleri...

Yok anamizin liginde gotururuz bu olayi, soyle yapariz boyle yapariz dedikten sonra bu sekil dalga gecilmesi umarim hocamiza bir reality check olur

şu maçı bi 3-0 yenmemiz yok mu mucize falan bak neler oluyor sonra

Her zamanki gibi bjk biraz başarı görür gibi olunca o inanılmaz kibrini yayıyor... Bir camia hiç mi düzelmez arkadaş nasıl en ufacık başarıda bu kadar kibirli olabiliyorsunuz cidden mide bulandırıcısınız...

Bu kibir abidelerini alkışlamayın kazanırsalar umursamadan çıkın sahadan ne halleri varsa görürler. Çünkü en ufak umursamada kendilerini dev aynasında görüyorlar.

5 senelik tarihiyle anlı şanlı beşiktaşın başkanını ciddiye almazsın bi güzel çakar gönderirsin bu açıklamalardan sonra artık sonuçtan eminim

Şu durumda yapması gereken tek şey sahada ağzının payını vermek. Ha veremeyeceksen de artık olmuyor deyip köşene çekilmek.

Birde yenilelim diyenler vardı
Yatsinlar kalksınlar 40 hafta kollayan hakemlere dua etsinler
Bir kazanalim da kim şampiyon olursa olsun

sonra Fatih terim şak şak şak !

Başarı bazı bedenlere oturmuyor,zorla giydirmeye kalkarsan da"işte böyle sonradan görme oluyor". İnşallah şu lafları yedirirsiniz!

Eski karakterli oyuncularimiz olsaydi bu laftaki tum harfleri o cirkin herife teker teker monte ederlerdi !

Ama bizimkilerde o.karakter , hirs yok artik, hayal! Bu lafi afiyetle yiyicez ben de deliricem!!

bizimle febe' ye dua et sen sabaha kadar tipini sevdiğim.

nefret ediyorum bu sonradan görmelerden

Yalnız tjk taraftarı daha aklı başında. Okuduğum yorumların çoğu bu konuşmayı saçma bulmakla ilgiliydi.

Ben bu adamı dikkate bile almıyorum şahsen, zaten medya bile çok iplemedi

Geri
Üst Alt