Ahmet Nur Çebi: "Bugün herkes 'Geriye dönük puan talebi daha adaletli' demeye başladı"

basaksehir bunlara koysun,bunlarda fbye koysun.hepten sussunlar

ayrıca karar verileli 1 ay olmuş.sizden baska konusan yok mevzuyu.soru soruldukca cevap veriyosunuz şenolla

Verin 5 puanı sussunlar 5 puan alsa sanki nolcak arada olmuş 20 puan

Dilenci Beşiktaş! ve onun kepaze başkanı.

Deprem den 3-4 gün sonra yaptigi aciklamayi insanlarin unutmamasi gerekiyor

Onunla hatirlandigi sürece bu utanc yeter ona

Geriye dönük aldığım bütün maaşların farkını istiyorum ben de. Adaletliyse

Aklıma bir soru geldi, keşke anc denen herife sorabilsem. Farzedelim Bjk ile aramızda 5 puan fark var, öndeler. Atıyorum, x kulübü tamamen batıyor, ama o sene bizden 6 puan almış. Son hafta ligden cekilin, sizin borcunuzun tamamını ödeyelim diyen bir hayırsever iş adamı çıksa, geriye dönük tüm puanlar silinse o takıma ait ve şampiyon olsak, bu tarz bir durumu kabul ederler miydi? Şuan tamamıyla taraftarsız, nereden türediği belli olmayan bolca İstanbul takımı var. Şikenin dik alası olarak yapilabilir

Beşiktaşlılar siz utanmıyorsunuz biz sizin yerinize de utanırız merak etmeyin. Mide bulandırmaya devam!

Ağız ishali mi oldun bir sus be boş adam.

Rakiplere bak biri haybeye yıldız ister, biri haybeye puan ister, üst üste koyup kanırtınca play off isterler. Her maçta kendilerine 3 penaltı isterler. Allah rakibin de mertini versin.

bu kadar ciddiye alınmayıpta kendini bu kadar fasülyeden nimet sayan başka bir camia yoktur

Bu adamin nasil zengin oldugu o kadar belli ki...

Geri
Üst Alt