Ahmet Nur Çebi: "Şenol Güneş, Fenerbahçe ile Galatasaray'ı dost yaptı"

Yönetim, hoca, topçular, taraftar hepsi ağlak ağlak olmayan 1 tane bejekeli olmaz mı be vay arkadaş.

bu adam kadar boş konuşan yok yav :asd: her açıklaması ayrı bi cins
tinere ekmek banıp yiyor

Türk futbolu en itici top 5 listesine rahatlıkla girer bu zat. Boş konuşma konusunda ise top 3'e.

Kafasiz dangalak

Ait olduklari yere gönderdik,aglar dururlar artik

fener belki dostumuz değildir ama büyük ve kaliteli bir rakiptir tinerciler gibi görgüsüz aç köpek sürüleriyle kıyaslamam bile.

Haklısın.. Eskiden Fener sampiyon olacagına Beştaş sampiyon olsun derdim.

Görgüsüz , tinerci camia ve başkanları Orman'ın söylemleri yüzünden nefret eder hale geldim..

Fiko'dan daha gıcık bir herif bu. Tipine tükürdüğüme bak hele. Ne oldu Ahmetnur Bayern sizden çekiniyordu en son? :asd:

Ağlak şenoldan bulaşmış bunların hepsine galiba ne zaman görsek taraftarından yöneticisine hep ağlıyorlar.Ülkedeki mendil stoğu sıkıntıya girecek yakında.

Galatasaray ve fenerbahçe sizin tüm camiayı tost yaptı!!!

Gscimbom Mobile

Madem büyük kulüp değiller,rakip olarak görmüyoruz o zaman takmayalım abi olsun bitsin.Fb=Bjk benim için o anlamda.Kim bize daha yakınsa ötekini ötekine tercih ederim.Bjk'nin 19,Fb'nin 15 şampiyonluğu olsa Fb'yi takmazdım.Şimdi de tam tersi.

Madem büyük kulüp değiller,rakip olarak görmüyoruz o zaman takmayalım abi olsun bitsin.Fb=Bjk benim için o anlamda.Kim bize daha yakınsa ötekini ötekine tercih ederim.Bjk'nin 19,Fb'nin 15 şampiyonluğu olsa Fb'yi takmazdım.Şimdi de tam tersi.
Ben bazen sezonsal bakıyorum bu olaya iki sezondur bjk yükselişe geçtiği için onları durdurmamız lazımdı fişlerini çektik, artık tekrardan fenere odaklanabiliriz.

Geri
Üst Alt