Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ahmet Nur Çebi: "Şenol Güneş, Fenerbahçe ile Galatasaray'ı dost yaptı"
Ağlak şenoldan bulaşmış bunların hepsine galiba ne zaman görsek taraftarından yöneticisine hep ağlıyorlar.Ülkedeki mendil stoğu sıkıntıya girecek yakında.
Madem büyük kulüp değiller,rakip olarak görmüyoruz o zaman takmayalım abi olsun bitsin.Fb=Bjk benim için o anlamda.Kim bize daha yakınsa ötekini ötekine tercih ederim.Bjk'nin 19,Fb'nin 15 şampiyonluğu olsa Fb'yi takmazdım.Şimdi de tam tersi.
Madem büyük kulüp değiller,rakip olarak görmüyoruz o zaman takmayalım abi olsun bitsin.Fb=Bjk benim için o anlamda.Kim bize daha yakınsa ötekini ötekine tercih ederim.Bjk'nin 19,Fb'nin 15 şampiyonluğu olsa Fb'yi takmazdım.Şimdi de tam tersi.
Ben bazen sezonsal bakıyorum bu olaya iki sezondur bjk yükselişe geçtiği için onları durdurmamız lazımdı fişlerini çektik, artık tekrardan fenere odaklanabiliriz.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.