Ahmet Nur Çebi'den Geriye Dönük Puan Talebi: "Bazı takımların işine gelmiyorsa sineye çeksinler"

Depremi fırsat bilip yağmacılık, hırsızlık yapanlardan hiç bir farkı yoktur ANÇ'nin. Sahada oynayıp kaybettiğin maçtan depremden dolayı 3 puanını çalmaktan farkı yoktur. Ankaraspor örneği yanlış bir örnektir orada usulsüzlük, kurallara uymama gibi bir suç var. Burada doğa afet gibi mücbir bir sebep var o yüzden mücbir sebebli bir örneği varsa o uygulanır. ANÇ resmen şampiyonluktan uzak kaldım beni şampiyonluk potasına sokun diyor Örnek bu 5 puanı verseler 1-2 puanla şampiyon olsa BJK bu mu adalet sahada kaybettikleri puanlarla şampiyon olmak mıdır? Ligin ilk devresi her takımla oynadı bu takımlar nerede oynadıkları da fikstür şansı ama sonuçta sahada oynadılar ve bunları yok saymak hem o takımların hem de diğer takımların emeğine haksızlıktır.

Ben mi yanlış anladım yoksa kazandığımız Antep ve Hatay maçları 0 puan sayılmalı mı demiş bu

Moderatör tarafında düzenlendi:
"Ahmet Nur Çebi: "Antep ile deplasmanda oynamış bir takım ile kendi evinde oynamış başka bir takımın sonuçlarının adil olabileceğini düşünür müsünüz?"

Dünya kupasında, şampiyonlar liginde ev sahibi finalde ev sahibi olan takım çıkınca deplasman takımı adil değil saha değiştirelim diye şikayet ediyor mu?

Pandemiden dolayı uefa elemeleri tek maç üzerinden oynandı. Biz Rangers deplasmanına gittik evimizde rovanş oynamadan elendik. Bu durumu herkes normal karşılamadı mı?

Olağanüstü şartlarda ev sahibi avantajını görmezden gelinmesi defalarca yaşanmıştır. Ağlamasınlar siz evinizde oynadınız biz deplasmanda diye.

Bu felaket ligin sondan bir hafta önce olsaydı. Bjk de liderden 2 puan geride olsaydı. Bu felaketi yararınıza kullanıp şampiyonluk mu isteyecektiniz? Ne farkı var aynı mantık.

Herkes anteple ve hatayla oynadı oynanan maçlar ev sahibi dış saha farketmeden sayılmalı.

Normalde hümanist biriyimdir ama ölünce uzulmiycegim ender insanlardan biridir bu nur cebi. Depremde bile kendine fayda sağlamaya çalışan bu mahlukat insan filan değil. Buna haddinin bildirilmesi gerekiyor. Yediği kufurun haddi hesabı yok zaten ama resmi şekilde bunun rezil rüsva edilmesi lazim

Geri
Üst Alt