Ahmet Nur Çebi'den Geriye Dönük Puan Talebi: "Bazı takımların işine gelmiyorsa sineye çeksinler"

Hatayspor 2-1 Besiktas
Gaziantep 1-1 Besiktas

Antep'te ligden cekilirse TFF'den +5 puan istermis ANC. O yonde baski yapacakmis.
Deprem olmasaydı her şey normal şartlarda gitseydi Cuma günü Ankaragücü maçında 90 dakika yönetim istifa seslerini duyacaktı. Halen konuşabilmesi bile ne kadar yüzsüz olduğunu gösteriyor.

Deprem olmasaydı her şey normal şartlarda gitseydi Cuma günü Ankaragücü maçında 90 dakika yönetim istifa seslerini duyacaktı. Halen konuşabilmesi bile ne kadar yüzsüz olduğunu gösteriyor.
Yorumlara bakiyorum kendi taraftari bile tepki veriyor , cogu 'utaniyoruz senden' gibi mesaj yaziyor gercekten bunlari okusa ne kadar ezik oldugunu anlar ANC.

verilecek karar belli.emsal kararlar ortada.havlasın dursun.bjk ve basaksehir sampiyonluk yarısına sokuldugunda,adana ve trabzonun avrupa kupasına katılma hakkını da elinden alırlar öyle bi durumda. puan puana hepsi.o yüzden imkansız,geçiniz.trabzon ve adana karsı cıkar basta

Olayın etik kısmını bir kenara koyarsak ben normal karşılıyorum bizimde ikinci ile aramızdaki puan farkı 6 dan 2 ye düşse biz de itiraz ederiz.

Bjk cok sey istemis asil o durum haksizlik olur.

Olayın etik kısmını bir kenara koyarsak ben normal karşılıyorum bizimde ikinci ile aramızdaki puan farkı 6 dan 2 ye düşse biz de itiraz ederiz.
Bizim takımdan herhangi 1 yönetici istekte bulunsun veya konuşmasını yapsın o yönetim gidene kadar Galatasaray maçlarını takip etmem..

antep henuz karar vermemiş,belki devam ederler.bakalım : )ama haftaya fb-konya macı vs oynanır.çünkü takvim sıkışık

Yorum yapmıyorum kamyonun arka tekerlekleri.

Çok sıkıntılı bir cümle. Özellikle ikincisi

Hatayspor'a 2-1 mağlup olduğumuz maçtan 3 puan istiyoruz. Bazı takımların işine gelmiyorsa sineye çeksinler."

Yazıp yazıp siliyorum herkese sabırlar diliyorum kaç gündür üzüntüden nefes bile alamıyorum neyse

Geri
Üst Alt