#AhmetÇalıkVarsaBoykotVar

Bu tarz işleri sevmiyorum ben.

Ahmet Çalık'ın gelmesini zerre istemiyorum. Ama gidip çocuğun twitter, instagram vs hesaplarını gelme ulan ayı vs diye taciz etmek de büyük bir yanlış.

Tepkiyi kanalize edeceğimiz tek yer yönetimdir. Bu yönetim AHMET'İ ALMASA YARIN GİDİP MEHMET'İ VEYA YABANCININ DA GARRY'SİNİ ALACAK ZATEN.

Sorun tek bir transfer değil komple bunların zihniyeti.

Bos isler bunlar

Zarar gören Galatasaray olacak oyuncu degil

evet ayrica oyuncunun sucu nedir ? ben de bunu anlamiyorum aslinda , talip olunan 3-4 kati maas teklifinde bulunulan siz olsaniz kendinizi layik gormeyip "haddim degil" mi dersiniz

hep bu islerde hedef sasiyor , italyayi protesto etmek icin parasini italyana odeyip kendi sahip oldugu urunu yakanlar gibi

ahmet alinirsa artik senin bir malin , bunu kotulemenin genclerbirligine veya yonetimine degil , sana zarari var

Hep destek tam destek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu TT çalışmasını başlatan değilim ama dikkat ederseniz oyuncuyu hedef alan bir hashtag değil. Ahmet varsa boykot var aslında oyuncuyu değil yönetimi hedef alan bir tehdittir. Yoksa adam aralık ayından beri nolur beni alın diye kulübün kapısında yatmıyor. Bu olası transferin sorumlusu kendisi değil, kendisine talip olan bizim yönetici bozuntuları. Eğer gerçekten transfer olursa oyuncu üstünde baskı oluşturmamamız gerekir ama gerçekten de lisanslı ürün almayarak, mağazayı boykot ederek tavrımızı koymalıyız.

gelirse kendine yazık eder açıkçası. gsliyim diyosa gelmesin bu baskının üstüne.

Geri
Üst Alt