Ajansspor Boykot!

Ya ben sizin ananızı bacınızı s2yim be bilmemne çocukları

Türkiye’ye tek bir gram katkınız yok 100 yıldır

Türkiye’nin adını sadece şikeye pisliğe bulaştırdınız

Şampiyonluğunuz sahte

Başkanlarınız kolpa

Sahanızda kupa kaldırılmış

Atatürk’ü öldürmeye çalışmışsınız

Atatürk’ün fotoğrafıyla siyasetçilerin fotoğrafını yan yana asmak sizde

Hile sizde

Kahpelik sizde

Hala büyük takımız diye dolaşıyorlar ortalıkta

Senin tokmagina kurban olsun bu serefsiz köpekler reis.

Sözcü gazeteside katılmış kervana.
be88b538f250dd72c5f7cfb96e879b24.jpg

SM-T870 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

stresten gebereceğim artık zaten transfer yok diye stres oluyordum birde bunların yıldız muhabbeti çıktı..

Yıllar evvel (2004-2005 falan) bunların sitesinde takılıyordum. Berbat bir ortam vardı. Fenerlisi zaten malum anlatmaya gerek yok, Trabzonlular ayrı telden çalıyor, bayağı kalabalıklar ve abuk subuk adamlar vs... Nefretin büyüklüğünü, ayrışmayı ilk orada görmüştüm. Bugün bile harcadığım vakte acıyorum ama o dönem de sahipleri aynı mıydı yine Fener yanlıları mıydı hatırlamıyorum. Beter olsunlar.

Yali cocugun p..ler medya

Bu kadar siyasette ve basında söz hakkı olan Fenerbahçe’nin ülke futbolunda buna rağmen bu kadar başarısız olması gerçekten gülünç bir durum oluşturuyor.

Bunlar sporx a mi bagli halen yoksa fb köpeklerine mi? Öyleyse bi boykot daha

4 yıldız paylaşmışlar. Hala Sporx e bağlılar ama artık Tahir Kum yok tabii kontrol daha çok Fatih Şamlıoğlu’nda ve tanıdığım kadarıyla iyi birisidir. Bir de Webaslan ı öyle fanatik Galatasaraylılar yönetmiyor.Sporx falan hepsi aynı yerden kontrol ediliyor,tuttuğu takım fark etmeksizin Sporx e haberi koyan editör, biraz daha Galatasaraylı kokan resimler ve dili kullanıp aynı haberi Webaslan a ekliyor.

Geri
Üst Alt