Ajax Rekor Bedelle Steven Bergwijn'ı Transfer Etti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1657311417088.png

Steven Bergwijn, Ajax sağlık kontrolünden geçti. Ajax, bu transfer için Tottenham'a 31.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Ajax, Steven Bergwijn ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

(de Telegraaf)

PSV madde koydurtmamış mı ülkeye dönerse sadece bizde oynayabilir diye 😄 Cidden adam olmaz bizim kulüplerimiz

PSV bidaki satistan %3,75 kazanacak. Yani 1.1 milyon euro asagi yukari.
İşin mizahı bir tarafa cidden merak ediyorum orada nasıl bir reaksiyon göstermişler bu transfere. Bizde olsa şu an yer yerinden oynuyordu. Gerçi gençlik eğitimini de Ajax'ın okulunda almış

İşin mizahı bir tarafa cidden merak ediyorum orada nasıl bir reaksiyon göstermişler bu transfere. Bizde olsa şu an yer yerinden oynuyordu. Gerçi gençlik eğitimini de Ajax'ın okulunda almış
Burada Ajax-Feyenoord arasi transfer imkansiz gibi birsey. Gecen sene Ajax Berghuis'i almisti Feyenoord'dan o da zar zor. Oyuncuda serbest kalma bedeli vardi ama Ajax jest yaparak bir 2 milyon euro daha ekstra falan vermisti. Kulupler yine profesyonel davraniyor ama taraftar gruplari oyle degil. Bizim gibi fanatikler.

Burada Ajax-Feyenoord arasi transfer imkansiz gibi birsey. Gecen sene Ajax Berghuis'i almisti Feyenoord'dan o da zar zor. Oyuncuda serbest kalma bedeli vardi ama Ajax jest yaparak bir 2 milyon euro daha ekstra falan vermisti. Kulupler yine profesyonel davraniyor ama taraftar gruplari oyle degil. Bizim gibi fanatikler.
Yani orada da benzer durumlar var. Taraftarını hiç incelememiştim ama kulüpleri bayağı profesyonel bakıyor bunlara dediğin gibi, şaşırdım taraftarların öyle olmasına.

Cruyff'ün Feyenord'da bırakması...

Yani orada da benzer durumlar var. Taraftarını hiç incelememiştim ama kulüpleri bayağı profesyonel bakıyor bunlara dediğin gibi, şaşırdım taraftarların öyle olmasına.
Avrupa da fanatizmin olmadığı yer yok. Medeniyet sadece amerika'da var onlarda sadece eğlence olarak gördükleri için sporu.

Avrupa da fanatizmin olmadığı yer yok. Medeniyet sadece amerika'da var onlarda sadece eğlence olarak gördükleri için sporu.
Tabii ki vardır, ondan şüphem yok. İtalya, Fransa futbolu da başlı başına örnek buna ama ben bu transfer konularında yaklaşımlarının bizim kadar keskin olduğunu bilmiyordum.

Yanlış hatırlamıyorsam devre arası gelip fırtına gibi başlamıştı premier lige sonrasını getiremedi maalesef..Çok sevdiğim bir topçu Ajaxta tekrar coşup yine büyük bir transfer yapacağını düşünüyorum

Hic Yankees Red Sox maci gormemissin galiba.
Amerikan futbolunu çok izlemedim ama genelde fanatizmden uzaklar baya eğlenme amacli gidiyorlar maclara. Ben genelde nba takip ediyorum orada gördüklerim bu yöndeydi hatta farkli takimlilar rahat bir sekilde mac izleyebiliyorlar en kritik maçlarda bile.

Steven Bergwijn, Ajax sağlık kontrolünden geçti. Tottenham 32 milyon euro bonservis bedeliyle transfer tamamlandı!

:unsure:

Geri
Üst Alt