- 16 Haziran 2010
- 191.229
- 134.127
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PSV bidaki satistan %3,75 kazanacak. Yani 1.1 milyon euro asagi yukari.PSV madde koydurtmamış mı ülkeye dönerse sadece bizde oynayabilir diyeCidden adam olmaz bizim kulüplerimiz
İşin mizahı bir tarafa cidden merak ediyorum orada nasıl bir reaksiyon göstermişler bu transfere. Bizde olsa şu an yer yerinden oynuyordu. Gerçi gençlik eğitimini de Ajax'ın okulunda almışPSV bidaki satistan %3,75 kazanacak. Yani 1.1 milyon euro asagi yukari.
Burada Ajax-Feyenoord arasi transfer imkansiz gibi birsey. Gecen sene Ajax Berghuis'i almisti Feyenoord'dan o da zar zor. Oyuncuda serbest kalma bedeli vardi ama Ajax jest yaparak bir 2 milyon euro daha ekstra falan vermisti. Kulupler yine profesyonel davraniyor ama taraftar gruplari oyle degil. Bizim gibi fanatikler.İşin mizahı bir tarafa cidden merak ediyorum orada nasıl bir reaksiyon göstermişler bu transfere. Bizde olsa şu an yer yerinden oynuyordu. Gerçi gençlik eğitimini de Ajax'ın okulunda almış
Yani orada da benzer durumlar var. Taraftarını hiç incelememiştim ama kulüpleri bayağı profesyonel bakıyor bunlara dediğin gibi, şaşırdım taraftarların öyle olmasına.Burada Ajax-Feyenoord arasi transfer imkansiz gibi birsey. Gecen sene Ajax Berghuis'i almisti Feyenoord'dan o da zar zor. Oyuncuda serbest kalma bedeli vardi ama Ajax jest yaparak bir 2 milyon euro daha ekstra falan vermisti. Kulupler yine profesyonel davraniyor ama taraftar gruplari oyle degil. Bizim gibi fanatikler.
Cruyff'ün Feyenord'da bırakması...Burada Ajax-Feyenoord arasi transfer imkansiz gibi birsey. Gecen sene Ajax Berghuis'i almisti Feyenoord'dan o da zar zor. Oyuncuda serbest kalma bedeli vardi ama Ajax jest yaparak bir 2 milyon euro daha ekstra falan vermisti. Kulupler yine profesyonel davraniyor ama taraftar gruplari oyle degil. Bizim gibi fanatikler.
Avrupa da fanatizmin olmadığı yer yok. Medeniyet sadece amerika'da var onlarda sadece eğlence olarak gördükleri için sporu.Yani orada da benzer durumlar var. Taraftarını hiç incelememiştim ama kulüpleri bayağı profesyonel bakıyor bunlara dediğin gibi, şaşırdım taraftarların öyle olmasına.
Tabii ki vardır, ondan şüphem yok. İtalya, Fransa futbolu da başlı başına örnek buna ama ben bu transfer konularında yaklaşımlarının bizim kadar keskin olduğunu bilmiyordum.Avrupa da fanatizmin olmadığı yer yok. Medeniyet sadece amerika'da var onlarda sadece eğlence olarak gördükleri için sporu.
Yani orada da benzer durumlar var. Taraftarını hiç incelememiştim ama kulüpleri bayağı profesyonel bakıyor bunlara dediğin gibi, şaşırdım taraftarların öyle olmasına.
Hic Yankees Red Sox maci gormemissin galiba.Avrupa da fanatizmin olmadığı yer yok. Medeniyet sadece amerika'da var onlarda sadece eğlence olarak gördükleri için sporu.
Hic Yankees Red Sox maci gormemissin galiba.
Lang varken saçma olmuş.
O Club Brugge'in oyuncusu. Biraz dengesiz kafadan maalesef.Lang varken saçma olmuş.
Brugge'dan EPL ya da Milan yapacak deniyor birkaç haftadır. Ajax kaçırdı onu galiba artık.Lang varken saçma olmuş.
ABD'de dogru duzgun kultur daha oturmadi ama simdiden el trafico gergin geciyorfutboldan bahsediyor renktas sanırım.
Amerikan futbolunu çok izlemedim ama genelde fanatizmden uzaklar baya eğlenme amacli gidiyorlar maclara. Ben genelde nba takip ediyorum orada gördüklerim bu yöndeydi hatta farkli takimlilar rahat bir sekilde mac izleyebiliyorlar en kritik maçlarda bile.Hic Yankees Red Sox maci gormemissin galiba.