Ajax, Ryan Babel Transferini Kiralık Olarak Bitirdi

vay be ben gitmez diyordum

Yazin avrupa sampiyonasindan sonra gec ve kötü durumda geri gelir ve oturdugu yerden youtubela falan parayi götürür.

Ajax'a 6 ay kiralık deniyor.Şampiyonadan sonra iyice salacak zaten tapusunu almayacaklarsa kiralamayalım daha iyi.

Neres sakat diye mi istiyor Ajax? Yedek için almaları mantıklı olmaz zira.

Neres sakat diye mi istiyor Ajax? Yedek için almaları mantıklı olmaz zira.
Evet, kanat alternatifleri cok az. Promes veya Neres'e birsey oldugunda orada dogru duzgun oynayacak bir sol kanatlari yok. Neres'in donmesi 1.5-2 daha surebilirmis. Yani simdilik oynar ama Neres iyilestiginde yedege dusebilir. Kadro derinligi acisindan istiyorlar kisaca.

2,5 milyon maaşı var yarısı gitti zaten kafadan kaldı 1,2 m bizim enayiler yarısını biz öderiz diyecekler kalacak 600 bin euro değmez yahu yollamaya yedekte otursun arada çıksın oynasın daha iyi ya bonservisle satalım ya da hiç bu satış işini öğrenemedik gitti satarken hep kovalım , tekme atalım , beleşe gitsin vs olmuyor alırken millet en leş oyuncusuna bile dünya para istiyor.

Evet, kanat alternatifleri cok az. Promes veya Neres'e birsey oldugunda orada dogru duzgun oynayacak bir sol kanatlari yok. Neres'in donmesi 1.5-2 daha surebilirmis. Yani simdilik oynar ama Neres iyilestiginde yedege dusebilir. Kadro derinligi acisindan istiyorlar kisaca.
Kiralamak rezalet 1 fikir yine de.

Kiralamak rezalet 1 fikir yine de.
Opsiyonsuz gonderiyorsak aptallik zaten, millet diyor ki ; eeh EURO da iyi oynayip satariz. Kim alacak peki? Almak isteyen simdi de alir sonucta fit ve hazir bir oyuncudan bahsediyoruz. Sozlesmesi de 2022'ye kadar devam ediyor. Umarim opsiyonlu gonderiyoruzdur yoksa ben de mantikli bulmuyorum bu transferi.

Yazin satamazsak artik buyuk ihtimalle yatar burada, daha bir 'hedefi' kalmaz bana gore.

Maaşından kurtulalım yeter. Bonservisi ile gitsin. Zaten tekrar super lige döner Anadolu takımlarında takılır.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

6 ay kiralanacaksa zorunlu satın alma bedeli konulsun. yoksa gönderilmesin forvet olarak oynatılır.

Bu herifi kallavi imza parası ve yıllık ücretle transfer etmek ağır skandaldı; aklım gidiyordu garanti 2 yıllık sözleşme yapacaklar diye, 3 yıllık yaptılar üstelik...1+1 i kabul etmiyorsa vazgeçilmeliydi; üst düzey verimli olabileceği tek sezonda bile iyi görüntü vermemişken, Hollanda MT ile de işi bittikten sonra kim yüzüne bakar, bizim takıma ne verebilir?..

Opsiyonsuz gonderiyorsak aptallik zaten, millet diyor ki ; eeh EURO da iyi oynayip satariz. Kim alacak peki? Almak isteyen simdi de alir sonucta fit ve hazir bir oyuncudan bahsediyoruz. Sozlesmesi de 2022'ye kadar devam ediyor. Umarim opsiyonlu gonderiyoruzdur yoksa ben de mantikli bulmuyorum bu transferi.

Yazin satamazsak artik buyuk ihtimalle yatar burada, daha bir 'hedefi' kalmaz bana gore.

Ajax da basarili olursa, Ajax alir bence 1-2m euroya

serbest bırakalım yav isteyeni varken. ne halt olduğu ortaya çıkacak orda hiç satamayacaz.

Geri
Üst Alt