Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay be ben gitmez diyordum
Surekli sosyal medyadan tepki gorunce etkilendi sanirim, zaten 7/24 orada zaman geciriyor. Pek isinamadi buraya. Bende beklemiyordum acikcasi.vay be ben gitmez diyordum
Hani banakadir reis, pme baksana
Evet, kanat alternatifleri cok az. Promes veya Neres'e birsey oldugunda orada dogru duzgun oynayacak bir sol kanatlari yok. Neres'in donmesi 1.5-2 daha surebilirmis. Yani simdilik oynar ama Neres iyilestiginde yedege dusebilir. Kadro derinligi acisindan istiyorlar kisaca.Neres sakat diye mi istiyor Ajax? Yedek için almaları mantıklı olmaz zira.
Kiralamak rezalet 1 fikir yine de.Evet, kanat alternatifleri cok az. Promes veya Neres'e birsey oldugunda orada dogru duzgun oynayacak bir sol kanatlari yok. Neres'in donmesi 1.5-2 daha surebilirmis. Yani simdilik oynar ama Neres iyilestiginde yedege dusebilir. Kadro derinligi acisindan istiyorlar kisaca.
Opsiyonsuz gonderiyorsak aptallik zaten, millet diyor ki ; eeh EURO da iyi oynayip satariz. Kim alacak peki? Almak isteyen simdi de alir sonucta fit ve hazir bir oyuncudan bahsediyoruz. Sozlesmesi de 2022'ye kadar devam ediyor. Umarim opsiyonlu gonderiyoruzdur yoksa ben de mantikli bulmuyorum bu transferi.Kiralamak rezalet 1 fikir yine de.
Opsiyonsuz gonderiyorsak aptallik zaten, millet diyor ki ; eeh EURO da iyi oynayip satariz. Kim alacak peki? Almak isteyen simdi de alir sonucta fit ve hazir bir oyuncudan bahsediyoruz. Sozlesmesi de 2022'ye kadar devam ediyor. Umarim opsiyonlu gonderiyoruzdur yoksa ben de mantikli bulmuyorum bu transferi.
Yazin satamazsak artik buyuk ihtimalle yatar burada, daha bir 'hedefi' kalmaz bana gore.
Insallah oyle olur.Ajax da basarili olursa, Ajax alir bence 1-2m euroya