GSCimbom
Akhisar Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu
Uğur İz

Akhisar Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu

Uğur İz ·

Cevap
37
Okunma
2,1K
Sayfa
1/2

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk ayağında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya’da gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

ab334137adeb44d2b19a8a955e1f04c1.jpeg

Takımımız, yarın akşam saat 18.45’te Manisa 19 Mayıs Stadı’ndaki karşılaşma için bugün saat 15.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla İzmir’e hareket ederek maç öncesinde kampa girecek.

Galatasaray’ın Akhisar Belediyespor mücadelesi için kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Ryan Donk, Jose Rodriguez, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Martin Linnes, Koray Günter, Olcan Adın, Volkan Pala, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Eray İşcan, Cenk Gönen.

Ağır gribal enfeksiyon geçirmesi nedeniyle Lukas Podolski'nin Akhisar Belediyespor maçında kadroda olmayacağı açıklandı.

Volkan pala oynar da sinan sakatlandı ya en iyi oynadığı zamanda bizde şans yok bruma da öyle tam oyunu düzelmişti sakatlandı

Olcan'ı sola, Yasin'i sağa Umut'u da forvete koyar başka çare yok. Beklerde mümkünse Linnes ve Carole oynasın.

Ya hepiniz Volkan Pala diyorsunuzda bu çocuk 14 maçta 1 gol atmış ben seyretmedim iyiyse neye göre.iyi merakımdan soruyorum, ümitlenmek istiyorum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008-09 sezonuna benzedi. Meira'yı transfer dönemi kapandıktan sonra satmıştık ve Servet,Emre Güngör sakatlanıp Emre Aşık kırmızı görünce oraya Kewell'ı koymuştuk.

bu sene forvete Donk veya Chedjou geçerse şaşırmam.

Geri
Üst Alt