GSCimbom
Akhisar Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu
Uğur İz

Akhisar Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu Sayfa 2

Uğur İz ·

Cevap
37
Okunma
2,1K
Sayfa
2/2
Açılın oğlum ben oynayacam. 187 boyundayım, 94 kiloyum, göbeğim var, açılın oynayacam.

Umut b.k gibi futboluna rağmen ısrar ile ilk 11'de başlar ise bunda art niyet ararım. Galatasaray gibi takımlarda oynayan futbolcu en fazla iki bilemedin üç maç üst üste "kötü" oynar. Diğer takımlarda böyle futbolcular ya kadro dışı kalır ya da uzun zaman forma yüzü göremez. Bu nasıl bir mallıktır ki Umut gibi kanserojen madde her hafta ilk 11'de başlayıp maç başı ücreti ile hem futbol hem de ekonomi anlamında kulübe zarar üstüne zarar yaşatır.

Sezona forvetsiz başlanılmaz dedik iki tane ilk 11 oyuncusunu gönderdiğimiz yetmiyormuş gibi alakasız alakasız orta saha oyuncuları aldık. Şimdi de bileklik almamızı bekliyorlar. Bilezik gibi geçiririm Dursun o bileklikleri.

Tek sucu teknik kapasitesi ve oyun görüsü iyi olmasi.

Bize her iki pasi rezil eden, top kontrol edemeyen Umut'lar lazim, Yasin'ler lazim.

Sonra bu takim niye kazanamiyor..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Valla kızarsınız edersiniz ama Terim dışında emre ç den verim alan adam görmedim aslında çok yararlı bir adam ama lakayit olduğundanmıdır nedir ne italyanlar ne BAZI hocalar istikrarlı şekilde oynatmadı

Valla kızarsınız edersiniz ama Terim dışında emre ç den verim alan adam görmedim aslında çok yararlı bir adam ama lakayit olduğundanmıdır nedir ne italyanlar ne BAZI hocalar istikrarlı şekilde oynatmadı

Bazi hoca bozuntular demek istedin. Cünkü Gerets'den beri floryaya bi tane bile hoca adim atmadi. Alayi rezil, bi naneden cakmayan tiplerdi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bazi hoca bozuntular demek istedin. Cünkü Gerets'den beri floryaya bi tane bile hoca adim atmadi. Alayi rezil, bi naneden cakmayan tiplerdi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Senle şurda saatlerce tartışırım ama gerek yok çünkü bir sonuca ulaşmayacak kendi hayal dünyanda yaşamaya devam et.

Tek sucu teknik kapasitesi ve oyun görüsü iyi olmasi.

Bize her iki pasi rezil eden, top kontrol edemeyen Umut'lar lazim, Yasin'ler lazim.

Sonra bu takim niye kazanamiyor..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Emre çolak yasinin boku olamaz ilk önce bi yasin kadar sahada koşsun sonrasında bir kıyaslama yaparız.