sanki önceden forvet varmış gibi!! :atess:
Tek sucu teknik kapasitesi ve oyun görüsü iyi olmasi.Emre ç. Ye noldu
Valla kızarsınız edersiniz ama Terim dışında emre ç den verim alan adam görmedim aslında çok yararlı bir adam ama lakayit olduğundanmıdır nedir ne italyanlar ne BAZI hocalar istikrarlı şekilde oynatmadıTek sucu teknik kapasitesi ve oyun görüsü iyi olmasi.
Bize her iki pasi rezil eden, top kontrol edemeyen Umut'lar lazim, Yasin'ler lazim.
Sonra bu takim niye kazanamiyor..
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Valla kızarsınız edersiniz ama Terim dışında emre ç den verim alan adam görmedim aslında çok yararlı bir adam ama lakayit olduğundanmıdır nedir ne italyanlar ne BAZI hocalar istikrarlı şekilde oynatmadı
Senle şurda saatlerce tartışırım ama gerek yok çünkü bir sonuca ulaşmayacak kendi hayal dünyanda yaşamaya devam et.Bazi hoca bozuntular demek istedin. Cünkü Gerets'den beri floryaya bi tane bile hoca adim atmadi. Alayi rezil, bi naneden cakmayan tiplerdi.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Senle şurda saatlerce tartışırım ama gerek yok çünkü bir sonuca ulaşmayacak kendi hayal dünyanda yaşamaya devam et.
Tek sucu teknik kapasitesi ve oyun görüsü iyi olmasi.
Bize her iki pasi rezil eden, top kontrol edemeyen Umut'lar lazim, Yasin'ler lazim.
Sonra bu takim niye kazanamiyor..
Yasin koşmayı bıraksın o zaman. Beyne oksijen gitmiyor çünkü top ayağına gelince.Emre çolak yasinin boku olamaz ilk önce bi yasin kadar sahada koşsun sonrasında bir kıyaslama yaparız.
Ünal aysalda MAdamdır aksini iddia edemezsin uza şimdift yi diyeceksen bana, biz ona TD olamazsin demedik, biz ona ADAM olamazsin dedik. Lakin gözümde TD de degil.
Yasin koşmayı bıraksın o zaman. Beyne oksijen gitmiyor çünkü top ayağına gelince.
Iste bu anlayis bizi bu duruma getirdi.Emre çolak yasinin boku olamaz ilk önce bi yasin kadar sahada koşsun sonrasında bir kıyaslama yaparız.
Iste bu anlayis bizi bu duruma getirdi.