Burada bir yanlis anlasilma var , nereden biliyorum derseniz , biliyorsunuz 3 gun evvel akhisara gitmistim maca ve konuyu orada biraz irdeledim , bunun sebebi de deplasmanda kazandigimiz kupa yari final ilk macindan sonra finali garanti gordugum icin diyarbakira ucak bileti almistim fakat elendik .
Yine de maca giderim dusuncesiyle bilet meselesini biraz kurcaladim . Aslinda su tarihten sonra kart alanlara satmama hadisesi , genel kosul olarak insan haklarina aykiri olmakla beraber , fb liler internet uzerinden akhisarlilara ayrilan yerlere kaynamasin diye yapilmis bir uygulama
Ayrica , baska takim karti sahibi olanlara da satis yapmayarak tamamen akhisarlilara satis yapilmasini ve bu satisin da akhisardan yapilmasini saglamaya calismislar
Ben buradaki tepki eger kuluplere bildirilen farkli seyirci kontenjani rakami dogru ise , bu tepki haklidir
Fakat passoligin bu mac icin isleyisine yonelik tedbirler bilakis akhisar taraftari lehine yapilmistir
Binaelaleyh , ben bu sebepten ucak biletimi dalaman ve antalyaya cevirerek maca gitmekten vazgectim cunku tek sansim fb tribununde izlemekti , bunu da istemedim acikcasi
Kendilerinin sikayet ettigi seyi kulupleri belirliyor ondan bile haberleri yok . Hangi logolu karta bilet satisi olacagi ve sair hukumler kuluplerin yetkisinde