Akhisarspor Taraftar Grubundan Açıklama!

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
Akhisar Belediye taraftar grubu Akigolar, Türkiye Kupası finaline gitmeyeceğini açıkladı.

IMG_1688.webp

Yine bir tezgah dönüyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ibnelere bak ya. Abi sinir krizi gecirmemek elde degil.

100 yilik kulub tarihi rezilige imza atiyor, maca cikmiyor, fenerbahce cezasiz belasiz geciyo.
Diger kulubun taraftarida kiz tripi atiyor, tarihinde ilk defa finale cikacaksin, taraftar grupuda gelmiyo
TFF serefsiz oldugunu biliyoruz, yemin ederim GALATASARAY olmasa fenerbahceye kupa ustune kupa verecekler belesden serefsizler. Bi biz TFF serefsizlikere direniyoruz digerleri zirlayip duruyor.

Herşeyin boku çıkmakla kalmadı bokunun da suyu çıktı. Sadece bu olay için değil genel olarak mide kaldırmıyo artık bu nedir aga ya.

YUH yani bu kadar da olmaz ....... oluyor hepimiz biliyoruz. Bu pis islere ugrasan bu sekilde kolliyanlarin ABV.

Sonra Turk futbolu neden ilerlemiyor sorusu.. yuh!

Akhisar pek taraftar desteği görmeyen kulüp zaten.

Saraçoğlu'nda yendiler yine yenecekler umarım.

İçerik konusunda haklı olabilirler ama yayınladıkları açıklamayı keşke daha düzgün Türkçe bilen birine yazdırsalarmış. Okurken gözüm yoruldu sürekli -cağından kalıbı görmekten..

terbiyesizliktir bu. maca cıkmadan kupayı teslim etsinler.

Hayırlı işler.Kupa finalini de bağlamışlar.Rezillik gerçekten.

Burada bir yanlis anlasilma var , nereden biliyorum derseniz , biliyorsunuz 3 gun evvel akhisara gitmistim maca ve konuyu orada biraz irdeledim , bunun sebebi de deplasmanda kazandigimiz kupa yari final ilk macindan sonra finali garanti gordugum icin diyarbakira ucak bileti almistim fakat elendik .

Yine de maca giderim dusuncesiyle bilet meselesini biraz kurcaladim . Aslinda su tarihten sonra kart alanlara satmama hadisesi , genel kosul olarak insan haklarina aykiri olmakla beraber , fb liler internet uzerinden akhisarlilara ayrilan yerlere kaynamasin diye yapilmis bir uygulama

Ayrica , baska takim karti sahibi olanlara da satis yapmayarak tamamen akhisarlilara satis yapilmasini ve bu satisin da akhisardan yapilmasini saglamaya calismislar

Ben buradaki tepki eger kuluplere bildirilen farkli seyirci kontenjani rakami dogru ise , bu tepki haklidir

Fakat passoligin bu mac icin isleyisine yonelik tedbirler bilakis akhisar taraftari lehine yapilmistir

Binaelaleyh , ben bu sebepten ucak biletimi dalaman ve antalyaya cevirerek maca gitmekten vazgectim cunku tek sansim fb tribununde izlemekti , bunu da istemedim acikcasi

Kendilerinin sikayet ettigi seyi kulupleri belirliyor ondan bile haberleri yok . Hangi logolu karta bilet satisi olacagi ve sair hukumler kuluplerin yetkisinde

Geri
Üst Alt