- 27 Ocak 2010
- 137.140
- 102.856
- 5.648
huawei watch gt serisi nasıldır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok GT serisi kullandım görüntü çok iyi ekran iyihuawei watch gt serisi nasıldır?
Gecen ay Samsung Galaxy Watch Active 2 aldim 100€ altina düsünce.
Simdiye kadar cok memnunum diyebilirim. Bir tek sarji biraz daha uzun gitse daha hos olurdu. 2.5-3 gün arasi dayaniyor ben de simdiye kadar.

Doğru karar saat hariç tüm urunlerim apple hayirli olsunher fav bir ho
![]()
Huawei Watch GT 6 Pro Titanyum vs Apple Watch Series 11 Gps hangisi sizce?
Lan yorum yapmaya bile fırsat vermemişsin zatenher fav bir ho
![]()
hayırlı olsunÇok kral saat, efsane. Ben tansiyon ve şeker ölçümü yapanı bekliyorum . Hayırlı olsunher fav bir ho
![]()
Tansiyon ölçümü yapan çıktı ama şekeri duymadım hiçÇok kral saat, efsane. Ben tansiyon ve şeker ölçümü yapanı bekliyorum . Hayırlı olsun
Spovan marka var ama ben huaweiyi bekliyorum. D2 modeli güzel tansiyon ölçüyor, firma şeker ölceni de getirecekTansiyon ölçümü yapan çıktı ama şekeri duymadım hiç
Hayırlı olsun Vasf.her fav bir ho
![]()
Lan yorum yapmaya bile fırsat vermemişsin zatenhayırlı olsun
Hayırlı olsun Vasf.
Yakın zamanda burada deneyimlerini aktarırsan sevinirim. Benim Samsung olanı 5 sene dayandıktan sonra hakkı rahmetine kavuştu 3 hafta önce. Yeni akıllı saat lazım, çok alışmışım normal saattakıyorum 3 haftadır ama tatmin etmiyor.
Var bende bayağıdırHayırlı olsun Vasf.
Yakın zamanda burada deneyimlerini aktarırsan sevinirim. Benim Samsung olanı 5 sene dayandıktan sonra hakkı rahmetine kavuştu 3 hafta önce. Yeni akıllı saat lazım, çok alışmışım normal saattakıyorum 3 haftadır ama tatmin etmiyor.
Bilgilendirme için sağolasın.Var bende bayağıdır
3 hafta dayanıyor şarjı, sağlık odaklı sensörler ortalama üstü çalışıyor, çoğu şeyi ölçüyor zaten.
Aktif ölçümlü kullanımda bile 2 haftanın altına düşmüyor
Kasa, cam vs çizilmiyor, titanyum kordon versiyonu özellikle
Bu ne renkdaş ayaklı hastane mi3-4 yıl önce aldım Sacosting marka. Şeker, tansiyon, nabız, ateş, uric asit, uyku, kandaki yağ oranı, oksijen satilasyonu hepsini ölçüyor. EKG çekiyor. Gayet de memnunum. Fiyatı da bilindik markaların 1/10'u neredeyse.