Akıllı Saat Tavsiyeleri

huawei watch gt serisi nasıldır?

huawei watch gt serisi nasıldır?
Çok GT serisi kullandım görüntü çok iyi ekran iyi
Şarj süresi en iyi kısmı en az bir hafta özellikleri kisarsan 15 gün gidiyor.
Her marka Apple ürünü kullanıyorum saati haric
Şarj 1 günü zor çıkarıyor her gün şarja takınca o saat olmuyor sıkılıp bir kenara atiyorum

Saatten beklentin görüntü gelen aramayı cevaplama mesajları görme adım kalori filansa tam senlik
Yok WhatsApp Instagram x olsun saatte filan diyorsan uzak dur.
Zaten gram anlamıyorum saatte Instagram WhatsApp olsa ne işe yarıyor bit gibi

Gecen ay Samsung Galaxy Watch Active 2 aldim 100€ altina düsünce.

Simdiye kadar cok memnunum diyebilirim. Bir tek sarji biraz daha uzun gitse daha hos olurdu. 2.5-3 gün arasi dayaniyor ben de simdiye kadar.

Vay be 4 yılı geçmiş. Hâlâ bunu kullanıyorum.

Müthiş bir cihaz bataryası hâlâ 2 gün + 5-6 saat civarı dayanıyor. 4 yılda minimum bir kayıp bence yukarıdaki rakamlara göre.

Samsung'un yeni saatlerinde Watch Active serisi yok herhalde artık. Bu saat bozulursa başka bir markaya yönelirim herhal.

IMG_20250920_010617.webp

Huawei Watch GT 6 Pro Titanyum vs Apple Watch Series 11 Gps hangisi sizce?

her fav bir ho

t1otram.jpeg

Hayırlı olsun Vasf.

Yakın zamanda burada deneyimlerini aktarırsan sevinirim. Benim Samsung olanı 5 sene dayandıktan sonra hakkı rahmetine kavuştu 3 hafta önce. Yeni akıllı saat lazım, çok alışmışım normal saattakıyorum 3 haftadır ama tatmin etmiyor.

Hayırlı olsun Vasf.

Yakın zamanda burada deneyimlerini aktarırsan sevinirim. Benim Samsung olanı 5 sene dayandıktan sonra hakkı rahmetine kavuştu 3 hafta önce. Yeni akıllı saat lazım, çok alışmışım normal saattakıyorum 3 haftadır ama tatmin etmiyor.
Var bende bayağıdır

3 hafta dayanıyor şarjı, sağlık odaklı sensörler ortalama üstü çalışıyor, çoğu şeyi ölçüyor zaten.

Aktif ölçümlü kullanımda bile 2 haftanın altına düşmüyor

Kasa, cam vs çizilmiyor, titanyum kordon versiyonu özellikle

Var bende bayağıdır

3 hafta dayanıyor şarjı, sağlık odaklı sensörler ortalama üstü çalışıyor, çoğu şeyi ölçüyor zaten.

Aktif ölçümlü kullanımda bile 2 haftanın altına düşmüyor

Kasa, cam vs çizilmiyor, titanyum kordon versiyonu özellikle
Bilgilendirme için sağolasın.

Peki huawei'in kendi işletim sistemi yüzünden hiç sorun yaşadın mı telefonla bağlantılarda veya bilgi aktarımlarında falan? Benim Samsung Galaxy S25+ var mesela.

3-4 yıl önce aldım Sacosting marka. Şeker, tansiyon, nabız, ateş, uric asit, uyku, kandaki yağ oranı, oksijen satilasyonu hepsini ölçüyor. EKG çekiyor. Gayet de memnunum. Fiyatı da bilindik markaların 1/10'u neredeyse.

3-4 yıl önce aldım Sacosting marka. Şeker, tansiyon, nabız, ateş, uric asit, uyku, kandaki yağ oranı, oksijen satilasyonu hepsini ölçüyor. EKG çekiyor. Gayet de memnunum. Fiyatı da bilindik markaların 1/10'u neredeyse.
Bu ne renkdaş ayaklı hastane mi

Geri
Üst Alt