Akıllı Taraftar Lazım!

Gorkem Turkyilmaz

Kırmızı Üye
1- Su sisesi atan Rakibe su sisesi atmanin kötü bir hareket oldugunu ogrenemediniz mi? Takiminiz atak oynarken ayni zamanda takimi negatif etkilediginizi, konsantrasyonu bozdugunuzu, hakemi karsimiza daha cok aldigimizi dusunecek kadar oksijen proses etmiyor mu?
2- Gedsonu isliklamamak bence performansoni daha cok dusururdu. Adamin hic sucu yok. Bir yil bekledi ne yapsin daha? Futbolu mu biraksin?Sucu yok islikliyorsun. En iyi de o oynuyor cunku extra motive ediyorsun.Burak Elmasi islikla Gedson konusunda.

Moderatör tarafında düzenlendi:
2- Bu ikinci kisim, primat olmanin otesinde zeka istiyor pek tabi. Gedsonu isliklamamak bence performansoni daha cok dusururdu. Adamin hic sucu yok. Bir yil bekledi ne yapsin daha? Futbolu mu biraksin?Sucu yok islikliyorsun. En iyi de o oynuyor cunku extra motive ediyorsun.Burak Elmasi islikla Gedson konusunda.

Islıklanmasını ben şahsen maç içi demoralize edilmesini doğru buluyorum . Attığı golden sonra neredeyse el kol hareketi yapacaktı misal. ikinci yarı etkisiz kaldı sayılır misal.

Transfer konusu geçmiş olsun - orda tek sorumlu Elmas çünkü (her ne kadar maliyetini hesaplayalım biz) "İstesek bitirirdik" cümlesini kurdu mu kurdu...üstüne "Pulgar tercih ettiğimiz oyuncu" dedi mi ...dedi...Pulgar oynuyor mu ? hayır .

sahaya madde atanlar için %100 katılırım. 15 yıl önce vardı o işler.

Kimse kusura bakmasın kimsede alınmasın ama bilet 20 lira olunca biraz öyle oluyor. Bu maç ayrı inanılmaz gergin maçtı..

Ya yazmıyorum ara verdimde buna dayanamadım. Primat ahmak falan ne demek istiyorsun yani sürekli yatan vakit geçiren karaktersiz bir topçuya 2 tane su atmışlar ne oldu yani bu kadar yükselecek? Maçı izlemeyip okusam sahaya inip darp ettiler galiba gedsonu derdim.

Bir şey yapmadı ki taraftar 2 su şişesi attılar evette her zaman olan bir olay bu ligte geçen maçta bizimkilere atmışlardı.

şişe olmasa daha iyi olurdu
ama bunun haricinde taraftar iyiydi
gol yiyince küsmediler
yoğun destek vardı
takım çok da destek alacak bir top oynamamasına rağmen güzel ittiler

Gedson'u ıslıklayanlara neden sitem ettiniz anlamadım.Bizi bekledi diye Metin Oktay mi ilan edelim?Herkes gibi o da ıslıklanacak.

Yabancı madde olayına ben de katılıyorum.Bjk maçında yok yere cezalı olacaklar...

100 lira da olsa oluyor böyle şeyler. Karakter meselesi.
Doğru. Ben sadece bir şeyler atma babında söylemedim. Dikkat ederseniz taraftar hocayı istemediği için gereksiz baskı da yapıyor bazı oyunculara özellikle. Çoğunda haklıda olsalar bence maç içinde yapmamamız lazım. Bu sene özellikle içeride Marsilya maçı inanılmazdı takım 60 bin kişi ile 3 önce fenere kaybetmişti ama Marsilya maçındaki tribün lazım bize.

Vallahi atsınlar umrumda değil dünyanın çivisi çıkmış durumda şu an Galatasaray’da küme düşme mücadelesi veriyor corona ekonomik kriz falan derken millet artık isyan etme noktasına geldi.

Rakip de inanılmaz irite edici sürekli yere atmalar.. Az bile yaptı taraftar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğru. Ben sadece bir şeyler atma babında söylemedim. Dikkat ederseniz taraftar hocayı istemediği için gereksiz baskı da yapıyor bazı oyunculara özellikle. Çoğunda haklıda olsalar bence maç içinde yapmamamız lazım. Bu sene özellikle içeride Marsilya maçı inanılmazdı takım 60 bin kişi ile 3 önce fenere kaybetmişti ama Marsilya maçındaki tribün lazım bize.
100 lük bilet alanlar gelse viski atardı, 20 likler gelince anca su şişesi

Gedson'u ıslıklayanlara neden sitem ettiniz anlamadım.Bizi bekledi diye Metin Oktay mi ilan edelim?Herkes gibi o da ıslıklanacak.

Yabancı madde olayına ben de katılıyorum.Bjk maçında yok yere cezalı olacaklar...
Deniz illaha iki uc ornek mi olmali. Islik ya da Metin oktay mi butun secenekler. Isliklamasan daha cok faydasi var. Kaldi ki, Gedson ne yanlis yapti?

Geri
Üst Alt