- 18 Mayıs 2011
- 54.045
- 58.198
- 4.613
@Kemal Tan Canatan memleketidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Feramuz Kayalar @Mehmet Mehmetoglu Konyalı var mı başka Targutayi lincleyecek kıymalı pide dediği içinTanıtayım, kıymalı pidesi Konya'dan güzeldir mesela
@Feramuz Kayalar @Mehmet Mehmetoglu Konyalı var mı başka Targutayi lincleyecek kıymalı pide dediği için
İşin aslı şöyle, bizim orada kıymalı olarak geçer direkt kıymalı pide veya etli ekmek denmez. Konya'dan bir tık kalın olur, çıtır olur, doyurucudur. İyi yapanında yenilirse baya güzeldir ısmarlayım sana. Çocukluğumda babam bir yere götürürdü, tabak falan olmadan direkt kağıtta getirirdi salaş bir yerdi baya, o lezzeti hala lüks pidecilerde bulamam
En başta toprak kaybederdik sayın yavuzAksaray’a hiç gitmedim. Yanlış anlamazsnız bir şey sormak istiyorum. Aksaray olmasaydı ülke olarak ne kaybederdik? Aksaray’ın şu şeyi olmasa hayatımız biraz eksik olurdu diyebileceğimiz bir şey var mıdır?
Şehir merkezi gezilecek, görülecek bir yer değil.. İl sınırları içerisinde Ihlara Vadisi var mutlaka görülmesi gereken.. Başka coğrafyalardan Ürgüp, Göreme taraflarını görmeye gelenlerin mutlaka görmesi gereken bir doğa harikasıdır.. Aralarında çok bir mesafe yok hatırladığım kadarı ile..Aksaray’a hiç gitmedim. Yanlış anlamazsnız bir şey sormak istiyorum. Aksaray olmasaydı ülke olarak ne kaybederdik? Aksaray’ın şu şeyi olmasa hayatımız biraz eksik olurdu diyebileceğimiz bir şey var mıdır?
Bu cevabın geleceğini tahmin ettiğim için son cümlemi ekledim esasında, yoksa mesajım ilk 3 cümleden oluşuyordu.En başta toprak kaybederdik sayın yavuz
Benimki de şaka yollu bir serzeniş canım. Şu klasik Yozgat olmasaydı Konya olmasaydı ne kaybederdik gibi ifadelerden duyduğum hoşnutsuzluğu belirtmek istedim. Bir yerden beklentimiz ne ise o yerin değeri de o ölçüde değişiyor doğal olarak. Bireysel olarak umduğumuz şeyleri bulamamamız o yerin değersiz olduğunu da göstermez.Bu cevabın geleceğini tahmin ettiğim için son cümlemi ekledim esasında, yoksa mesajım ilk 3 cümleden oluşuyordu.
Doğru cümleler rengim. Ne diyebilirm ki? Haklısın.Benimki de şaka yollu bir serzeniş canım. Şu klasik Yozgat olmasaydı Konya olmasaydı ne kaybederdik gibi ifadelerden duyduğum hoşnutsuzluğu belirtmek istedim. Bir yerden beklentimiz ne ise o yerin değeri de o ölçüde değişiyor doğal olarak. Bireysel olarak umduğumuz şeyleri bulamamamız o yerin değersiz olduğunu da göstermez.
Türkiye'nin İstanbul'dan ibaret olduğunu düşünen hatta İstanbul'dan ibaret olmasını isteyen snopların düstükleri duruma düşmeyelim.