Haber Aktürkoğlu: "Fenerbahçe forması giydiğim için pişmanlık yaşamadım, yaşamayacağım da"

demek ki pişman

Gram tepki yemedin bizden neden kimsenin umurunda değilsin bu kadar basit.

senelik 6 milyon euro maaş için her denılenı yapmaya mecbursun yıgenım

Feneri tercih etmişmiş 😂

Biz seni tercih etmediğimiz için olabilir mi ?

Bizi ilgilendiren bir durum yok

Fenere gitmesi acikcasi beni rahatsiz etmedi,emre belözoglu’nun gitmesi mesela tam aksine rahatsiz etmisti

Ona benzer bir hikaye yazmak istedi galiba ama olmadi cünkü taraftarin umrunda degil

Performansina gelecek olursak yine bizde oldugu gibi gol asist cift hanelere ulasti

20251213_205718.webp

Yani iste gittigi gun belliydi donuste Galatasarayi tercih etmiyecegi de iyiki de gitti iyiki de bizi tercih etmedi. Bizde oynarken bile eh tadi veren bir topcuydu kendisi

Köpek gibi pişman ama kuyruğu da dik tutmaya çalışıyor.
Hiç pişman olduğunu düşünmüyorum iyi para kazanıyor, hakan safi denilen dallama Galatasaray'a transfer çalımı atmayı sahada yapamadığı şeyi parasıyla yapmaya çalıştı ilk önce osimhen'e teklif yaptılar ama Afrika'dan yokluktan çıkan adam bile parayla satın alınmam dedi. Zaten fenere gitmesine hiçbir Galatasaray taraftarı üzülmeyi çoluk çocuk hariç futbolu leş çünkü.
Kerem klasik Anadolu sahtekarı vardır bizim memlekette böyle para düşkünü insanlar din, iman derler ama dertleri paradır bunu da kılıfına uydururlar

Ulan okadar parayı bi bok yapmadan kim kazansa pişmanlık duymaz : D forma aşkına gitmiş gibi konuşuyor. Omurgasızlık böyle birşey işte. fb liler düşünsün bize ne

Geri
Üst Alt