Haber Aktürkoğlu: "Fenerbahçe forması giydiğim için pişmanlık yaşamadım, yaşamayacağım da"

Karakterine tüküreyim senin. Için için pişman olduğu öyle belliki. Ama biz senden kurtulduğumuz için çok mutluyuz. Halı saha topçusu Kerem Aktürkoğlu.

İçeride bir şeyler olduğu belli yahut yorumculara filan içlenmiştir belki. GS camiasını ilgilendiren bir durum olduğunu sanmıyorum ama belli de olmaz, değişik bir tip...

Adam gibi gitseydi ve FB ye imza attıktan sonra da adam gibi davranabilseydi, kendisine hiç laf etmezdim; geldi, önemli katkı verdi, iyi para kazandırarak gitti sonuçta...Yapan var mı? Mehmet Topal' a hangi aklı başında GS li kötü laf etti mesela?..

Bu sokuğun konuları çöpe taşınsın yav. Maksimum çeyrek belözoğlu olur bundan.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Hayatında kazanamayacağın parayı kazanacaksın diye gittin kimi kandırıyorsun.

Kimse sana “ben Galatasaraylıyım, onlarınki yanlış yol.” de demedi kendin dedin kendin yedin, yetmedi şeref falan dedin.

Sen karakter sorunları olan bir insansın.

Hayatında kazanamayacağın parayı kazandın da gittin kimi kandırıyorsun.

Kimse sana “ben Galatasaraylıyım, onlarınki yanlış yol.” de demedi kendin dedin kendin yedin, yetmedi şeref falan dedin.

Sen karakter sorunları olan bir insansın.

Burak Yılmaz bütün büyükleri gezdi birine saygısızlık etmedi. Bu kerem ahlaksızoğlu yarın fenerden ayrılsa onlara da sallayacak muhtemelen. Bunu fenerliler de biliyor. Hangi kapıya bağlarsan öteki kapıya havlıyor çünkü. Sana o zaman kim niye saygı duysun.

ımhhh gtüm
IMG_20250722_065032.webp

Aman banane umrumda bile degil sürün dur fenerde

Sorulmadan böyle cevap vermesinden belli ne yaşadığı.

Kerem Aktürkoğlu, Türkiye’ye dönme kararının hatalı olduğunu düşünüyor.

Fenerbahçe’deki ortamdan memnun olmayan Kerem, o dönem Avrupa’dan gelen tekliflerden birini kabul etmemenin pişmanlığını yaşıyor. (Sergen Dağ)

IMG_3929.webp

Fenerbahçe’deki ortamdan memnun olmayan Kerem, o dönem Avrupa’dan gelen tekliflerden birini kabul etmemenin pişmanlığını yaşıyor. (Sergen Dağ)
Keremin bi dedigi bir dedigni tutmuyor ne hali varsa gorsun ve bizden uzak dursun

Daha beter olsun. Tr en şerefli kulübü haa.

2.ligde izleriz inşallah seni.

Hemen "zahit bizi tan eyleme" ile bi sad edit gelsin

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Geri
Üst Alt