Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.447
- 5.047
- 1.043
Kerem Aktürkoğlu game of thrones gibidir, hangi pozisyonu öldüreceğini asla bilemezsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek oturması gerektiğinde de ısrarla 11'de başlatması durumu dahada zorlaştırdı.Ek olarak Kerem'in bulunduğu duruma düşmesini baş sorumlusu ne yazık ki Okan hoca bence.
Kanattan alıp ortaya çekerek Kerem'e ve bize en büyük kötülüğü Okan hoca yaptı geçen sene. Kanatta kalsaydı bu kadar linç yemezdi bence.
174 maç 44 gol 39 asist yapmis diyenleri goruyorum. Ne zaman mac basi top kaybetme, takimi geri kosturma istatistigi Galatasaray seviyesinde ki bir oyuncu icin makul bir seviyeye iner, o zaman bu istatistik degerli olur.
BJK macinda Ziyech ilk yarida 15 top kaybi gibi bir rakamla oynamis. Cok kotuydu ve inanilmaz goze batti. Kerem bunu neredeyse her 2 macta bir yapiyor. Bardagin dolu tarafina bakarken, bos tarafini da unutmamak lazim. Olay sadece top kaybetme de degil, diger ozellikleri de Galatasaray seviyesinde oldugunu dusunmuyorum. Bitiricilik desen, o da yok.
Ben 3 ay profosyonel idman yapayim, Kerem kadar topu kaybetme istatistigi kasmak sarti ile, ben de baya bir gol, asist yaparim ozellikle Icardi gibi bir forvert ile oynuyorsam.
Buarada Kerem'i begenenlere de saygi duyuyorum. Herkesin gorusu farkli olabilir.
Fizik ve kondisyon olarak ne seviyede oldugumu bilmeden boyle bir varsayim yapma dostum.3 ay profesyonel idman kısmında şaka yaptın sanırım. Bırak Galatasaray'ı alt liglerde bile oynayamazsın 3 aylık idmanla.
Evet kesinlikle en iyi olduğu yanları bunlar ve bu tarz futbolcuyu iyi yönetmek gerek iş antrenöre düşüyor. Üstelik sol kanat gibi istediğin zaman kolayca rotasyona sokabileceğin mevkide oynuyor sağ sol değiştirebilirsin oyuna sonradan sokabilirsin falan filan. Fakat hoca zahaya takık olduğu için bir türlü bu dengeyi kuramadı.Çok hareketli ve enerjik olması rakibe sürekli sorun çıkarması. Öngörülemez olması Kerem'i sahadan silebilen, sindirebilen bir savunmacı görmedim. Skor katkısının fazla olması. Hırslı olması ve kendini geliştirmeye çalışması. Frikik, korner kullanmaya, sol ayağını daha etkili kullanmaya başlamıştı. Rakip güçlü de olsa performansı değişmemesi güçlü rakipler karşısında da aynı oyununu oynayabilmesi.