Aktürkoğlu'nun En İyi Özelliği Nedir?

Anket

• Oyun görüşü

Oy: 0 0,0%
  • Pas

Oy: 1 1,0%
  • Şut

Oy: 3 3,1%
  • Top hakimiyeti

Oy: 0 0,0%
  • Çalım atma / adam eksiltme

Oy: 10 10,3%
  • Hızlanma / topsuz koşu

Oy: 64 66,0%
  • Soğuk kanlılık

Oy: 1 1,0%
  • Dribling

Oy: 2 2,1%
  • Hiçbiri / başka bir özelliği var

Oy: 16 16,5%

• Kullanılan toplam oy
    97
kilit pas kabiliyeti. icardi'yle mertens'le birlikte sahada en istikrarlı iletişimi kurabilen oyuncu. zaten bütün derdi ayağında fazla top tutması, çabuk ve öne oynamak onu bugünlere getiren özelliğiydi..

Çok hareketli ve enerjik olması rakibe sürekli sorun çıkarması. Öngörülemez olması Kerem'i sahadan silebilen, sindirebilen bir savunmacı görmedim. Skor katkısının fazla olması. Hırslı olması ve kendini geliştirmeye çalışması. Frikik, korner kullanmaya, sol ayağını daha etkili kullanmaya başlamıştı. Rakip güçlü de olsa performansı değişmemesi güçlü rakipler karşısında da aynı oyununu oynayabilmesi.

Ek olarak Kerem'in bulunduğu duruma düşmesini baş sorumlusu ne yazık ki Okan hoca bence.

Kanattan alıp ortaya çekerek Kerem'e ve bize en büyük kötülüğü Okan hoca yaptı geçen sene. Kanatta kalsaydı bu kadar linç yemezdi bence.
Yedek oturması gerektiğinde de ısrarla 11'de başlatması durumu dahada zorlaştırdı.

174 maç 44 gol 39 asist yapmis diyenleri goruyorum. Ne zaman mac basi top kaybetme, takimi geri kosturma istatistigi Galatasaray seviyesinde ki bir oyuncu icin makul bir seviyeye iner, o zaman bu istatistik degerli olur.

BJK macinda Ziyech ilk yarida 15 top kaybi gibi bir rakamla oynamis. Cok kotuydu ve inanilmaz goze batti. Kerem bunu neredeyse her 2 macta bir yapiyor. Bardagin dolu tarafina bakarken, bos tarafini da unutmamak lazim. Olay sadece top kaybetme de degil, diger ozellikleri de Galatasaray seviyesinde oldugunu dusunmuyorum. Bitiricilik desen, o da yok.

Ben 3 ay profosyonel idman yapayim, Kerem kadar topu kaybetme istatistigi kasmak sarti ile, ben de baya bir gol, asist yaparim ozellikle Icardi gibi bir forvert ile oynuyorsam.

Buarada Kerem'i begenenlere de saygi duyuyorum. Herkesin gorusu farkli olabilir.

Kalirsa eyer ilk sezonki performansi verecegini düsünüyorum. Öyle bir izlenim birakti son maclarda kötü sonuclar alsakta.

174 maç 44 gol 39 asist yapmis diyenleri goruyorum. Ne zaman mac basi top kaybetme, takimi geri kosturma istatistigi Galatasaray seviyesinde ki bir oyuncu icin makul bir seviyeye iner, o zaman bu istatistik degerli olur.

BJK macinda Ziyech ilk yarida 15 top kaybi gibi bir rakamla oynamis. Cok kotuydu ve inanilmaz goze batti. Kerem bunu neredeyse her 2 macta bir yapiyor. Bardagin dolu tarafina bakarken, bos tarafini da unutmamak lazim. Olay sadece top kaybetme de degil, diger ozellikleri de Galatasaray seviyesinde oldugunu dusunmuyorum. Bitiricilik desen, o da yok.

Ben 3 ay profosyonel idman yapayim, Kerem kadar topu kaybetme istatistigi kasmak sarti ile, ben de baya bir gol, asist yaparim ozellikle Icardi gibi bir forvert ile oynuyorsam.

Buarada Kerem'i begenenlere de saygi duyuyorum. Herkesin gorusu farkli olabilir.

3 ay profesyonel idman kısmında şaka yaptın sanırım. Bırak Galatasaray'ı alt liglerde bile oynayamazsın 3 aylık idmanla.

İç koridor kullanımı ve savunma arkası koşuları. Hızıyla birleşince mütemadiyen pozisyona girebilmesi. Rezil tjk maçında bile 3 tane pozisyonumuz var 2 si ofsayttan iptal olan gol birisi ziyech'in kaçırdığı hepsinde Kerem var. Normalde bitiriciliğini de beğenirim lakin geçen sene kötüydü o konuda yine de 12 gol attı. Oradan hesap edilebilir ne kadar çok pozisyona girdiği.

Ben yıllardır izliyorum bu takımı ve gördüğüm en istikrarlı performans veren 2-3 sol kanat oyuncumuzdan birisidir. İtirazı olan varsa örnekleriyle yazabilir.

Yerine gelecek kanat oyuncusundan beklentim minimum 25 gol katkısı(gol+asist) maks 5 top kaybı maç başına. Gelecek oyuncunun çok daha fazla maaş alacağını da varsayarsak çok uçuk bir beklenti değil Kerem 20+ yapıyordu zaten her türlü.

Top kaybı pas hatası bunları azami düzeyde yapsaydı zaten şuan galatasarayda oynayan bir kerem aktürkoğlu göremezdik herhalde

Hücum hattında topsuz koşuları gerçekten iyi yapıyor top ile hızlanması da gayet iyi ama keremin en önemli özelliği bence vazgeçmeyen,sürekli oyunun içinde olan ve ısrarcı bir oyun tarzının olması

Zihinsel olarak aslında saha içinde gayet güçlü bir oyuncu.Bireysel yeteneği üst seviye olmasa da bu konuda hiç fena değil ve kendine güveni var.Bir sonra ki hareketi yapamam edemem diye çekincesi yok.Aşırı biçimde dikine oyun yapısı var ve bence onu transfer etmek isteyen kulüpler için cazibeli yapan en önemli şeyde bu.

Kerem topu aldığında geriye oynamaz oynamayı sevmez yaparsa da çok nadir yapar bunu ve şahsen ben dikine oynayan,rakibi toplu topsuz tehdit eden,topu ayağına alınca rakip kaleye yüzünü dönen futbolcuları çok seviyorum.

Keremin oynadığı maçlara dikkat edilirse daha çok pozisyona giriyoruz ve aksiyonu daha yüksek maçlar izliyoruz.Milli takımda da keza öyle oluyor.

Keremi seviyorum.Gitmesini istemem aslında ama bu iklimde kalmasını da istemiyorum.İyi türk oyuncuların avrupa vitrininde oynamalarından yanayım.

Çok hareketli ve enerjik olması rakibe sürekli sorun çıkarması. Öngörülemez olması Kerem'i sahadan silebilen, sindirebilen bir savunmacı görmedim. Skor katkısının fazla olması. Hırslı olması ve kendini geliştirmeye çalışması. Frikik, korner kullanmaya, sol ayağını daha etkili kullanmaya başlamıştı. Rakip güçlü de olsa performansı değişmemesi güçlü rakipler karşısında da aynı oyununu oynayabilmesi.
Evet kesinlikle en iyi olduğu yanları bunlar ve bu tarz futbolcuyu iyi yönetmek gerek iş antrenöre düşüyor. Üstelik sol kanat gibi istediğin zaman kolayca rotasyona sokabileceğin mevkide oynuyor sağ sol değiştirebilirsin oyuna sonradan sokabilirsin falan filan. Fakat hoca zahaya takık olduğu için bir türlü bu dengeyi kuramadı.

Geri
Üst Alt