Aktürkoğlu'nun En İyi Özelliği Nedir?

Anket

• Oyun görüşü

Oy: 0 0,0%
  • Pas

Oy: 1 1,0%
  • Şut

Oy: 3 3,1%
  • Top hakimiyeti

Oy: 0 0,0%
  • Çalım atma / adam eksiltme

Oy: 10 10,3%
  • Hızlanma / topsuz koşu

Oy: 64 66,0%
  • Soğuk kanlılık

Oy: 1 1,0%
  • Dribling

Oy: 2 2,1%
  • Hiçbiri / başka bir özelliği var

Oy: 16 16,5%

• Kullanılan toplam oy
    97
Bir diğer üzücü olan şey şu; şuanda kanat oyuncularımıza verilen toplam para yıllık 10 milyon Euro’nun üzerinde ancak bir tanesi bile lille’nin sağ kanadındaki genç oğlanın Ferdi’yi şamarladığı gibi şamarlayamaz.

Yani bu verilen paralar benim nezdimde yazık günahtan başka bir şey değil.
O eleman bir de sağ beki lille'in sağ açığı bile değil. Adamların sağ açığı zerkova stoperlerin içinden geçti

En büyük özelliği kaybettiği toptan sonra yalandan yavaş koşup pres yapmayıp beni deli etmesi bunu ilk 11 iken de sonradan girince de yapıyor ben starım havalarında

Pozisyona girme kabiliyeti adamın en kötü maclarinda bile 1 net gollük pozisyonu oluyor

Keremden yola çıkarak Türkiye de bireysel oyuncu gelişimi için hiç bir kulübün bir çalışmasının olmadığı görülüyor. Barış gibi kendi özel ekip filan tutanlar oluyor. Kerem 2 yıldır aynı hataları yapıyorsa teknik ekiplerin ve dolayısı ile kulüplerinde hatası var bunda. Hadi Anadolu kulüpleri gündelik yaşıyor ama büyükler olarak adlandırılan kulüplerde bireysel çalışma gelişme çalışmaları yok.

Topsuz kosu,hizlanma ve gol katkisi

Oynadigi her sezon 20 gol/asist katkisi olan bir kanat oyuncusu

Sorumluluk almaktan asla kacmaz

Taraftarin islikladigi veya tepki gösterdigi maclarda bile vaz gecmez saklanmaz

Istanbulspor macinda attigi frikik golü bir örnek mesela

1-1 de sorumluluk aldi tepkilere ragmen topun basina gecti ve 2-1 öne gecirdi

Top kendi takımında iken topsuz oyunu bu kadar iyi oynayan çok nadir oyuncu vardır. Doğru zamanda, doğru yerde topla buluşması sayesinde rakip oyuncuların tedbir alması zorlaşıyor, dripling-pas-şut tehdidiyle muazzam katkı sağlayabiliyor. Bunları boş alana hareketlenerek yapabildiği gibi, ceza sahası içindeki karambollerde filan sezgi ve oyun iştahı sayesinde doğru noktada bulunabilmesiyle yapabiliyor; diğer bütün kanat oyuncularından daha fazla pozisyona girmesi sadece şans ile izah edilemez elbette.

Bu dediklerim, Kerem' in doğru oyun mantalitesiyle, kendini gereksiz yere zora sokmadığı periyodlar için geçerli (idi). Bu da daha çok 'kısmi serbest kanat' rolüyle oynadığı 21-22 ve 22-23 sezonlarına tekabül ediyor.

Geçen sezon başında hocanın hep eleştirdiğim büyük hatasıyla forvet arkası oynamaya başladıktan itibaren, sonradan tekrar kanat rolü verilmiş olsa da bir daha eskisi gibi oynamadı. Ümit Davala' nın bile ''Maçı tekrar izlesin, bakalım kendi oyununu beğenecek mi?'' dediği bir maç vardı; oyundan çıktığı 70. dakikaya kadar buluştuğu 70 topun 34 ünü kaybetmişti! Boş alanlara hareketlenmek yerine, sürekli merkeze girip kalabalık arasında topu isteyip alarak ve sihirbazlık denemelerinde bulunarak hem kendisini, hem de takımı boş yere yormaktan bir türlü vazgeçemedi. Bu şekilde oynamaya çalışırsa, De Bruyne bile dağılır. Bu noktada Okan Hocanın nasıl bir tavır takındığını ayrıca merak ediyorum.

Kerem, futboldan zengin olacak kadar büyük paralar kazanmadı ve burada kalırsa kazanacağı da yok. Gerçekten 5-6 katı maaş teklifi söz konusuysa mutlaka değerlendirmeli. Empati yapıyorum, tereddüt bile etmezdim.

en iyi özelliği pozisyona girebilmesi. zaten o da olmasa sıradan dandik bir kanat olurdu

muhteşem bir kanat oyuncusu kendisi. hız/hızlanma , pozisyon alma, pas, şut, slalom ne ararsan var

Son düzenleme:
Su toksik ortama göre yıllarca öyle böyle asist gol yapması

offf karizmam şu an şöyle

1723121351646.webp

Zor islerin altindan o kadar kolay kalkıyor ki, sanki bizde basitmis gibi saniyoruz.

Al lan all kolaysa sen yap dese eminim hic birimiz o topu elimize bile almaya cesaret edeemeyizz

Futbol adına kötü hiçbir özelliği yok.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt