AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 2-1 Beşiktaş | 29 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | İlk Yarı | 29 Eylül | Star

Edu topçu değil.

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | İlk Yarı | 29 Eylül | Star

yenilsin adiler forumlarnda mac başlıkarında şaibeci diye yazmşlar. ben bu adi şerefsizleri desteklemem. beter olsunlar.

saffet nerden çıktı ya:) crouch kafada dünyada en iyilerdendir

Taktik olarak. Saffet ile fizikleri aynı. Crouch nereden çıktıysa aynı yerden. Hiçbir kanatları iyi kullanan takım almamışsa bir daha düşünmek gerek.

Biz ülkemizden kim oynarsa oynasın Avrupa'da o maç bitene kadar onu destekleriz.

"yedik golü" falan geciniz.

bjk kazansin bende istiyorum, kazanirsa iyi olur, yenilirse de dalgami gecerim.

ama "yedik" falan filan, hic yakismiyor, daha dogrusu bu forumda üye olan Galatasarayli bjk gol yediginde "yedik" dememeli.

bjk fenerden sonra en büyük düsmanimiz sonucta.

ülke adina bjk nin kazanmasini istemek ayri birsey ama "yedik" falan filan, bu forumda böyle seylere yer olmamali.

bjk adam gibi oynasa alir bu maci.

Taktik olarak. Saffet ile fizikleri aynı. Crouch nereden çıktıysa aynı yerden. Hiçbir kanatları iyi kullanan takım almamışsa bir daha düşünmek gerek.

crouch stoke maçı başlığından çıktı:)

Biz ülkemizden kim oynarsa oynasın Avrupa'da o maç bitene kadar onu destekleriz.

Kendi adınıza konuşun yahu. Allah Allah. Çoğul konuşup duruyorlar. Ne tabuymuş arkadaş. Yenilsin beter olsunlar.

adam daki tac atisina bak, sanki orta aciyor :o

fernandes harika vurdu

Bi yedik golü dedik, kuş olacağız. İhraç yemezsek iyidir.

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 0-1 Beşiktaş | İlk Yarı | 29 Eylül | Star

Bjk bekledigimden cok iyi

Kendi adınıza konuşun yahu. Allah Allah. Çoğul konuşup duruyorlar. Ne tabuymuş arkadaş. Yenilsin beter olsunlar.

Ben desteklerim ama yenilirlerse zerre üzülmem.

Ben desteklerim ama yenilirlerse zerre üzülmem.

Desteklemem. Yenilirsede hayatımda birşey değişmez. Sorun şurda çoğul konuşmanız. Yok öyle birşey. Kendi forumlarında ne konuştukları da umurumda değil. 3-5 velet yorum yaptı diye "tutmamazlık" etmem bu bahane değil. Benim bahanem başka. Rakibimin rakibimi "her ortamda" dostumdur.

Geri
Üst Alt