AL 14/15 | Beşiktaş 2-1 Partizan | MS | 6 Kasım | Star TV

Töre cok iyi gercekden de ama partizan cok vasat bir takim oldugunu söylemek gerekir. adamlarin kaleye sutlari bile yok galiba.
Törenin karakteri biraz düzgün olsaydi biz alacakdik onu

Cevap soruda gizli :D

BJK bugün de iyi değildi. Sanırım sezona erken başladıkları için (taa Feyenoord maçlarından bu yana) bir düşüş var. Erciyes, Fener ve bugünün ilk yarısında eski temposunda değiller. Bir de winner oyuncuları az. Hep tempolu iyi niyetli topçular ama çok büyük maçları alacak bir Sneijder'leri yok mesela.

Ben yine de BJK nin Fenerden daha iyi kadroya sahip olduğunu düşünüyorum. Ben oraya takıldım kaldım

Ben yine de BJK nin Fenerden daha iyi kadroya sahip olduğunu düşünüyorum. Ben oraya takıldım kaldım

fenerin kadro yapisi cok daha tercübeli. oyun planlari cok dogruydu bu bjk maclarinda.
sakin kalmayi becere bildiler tercübeleri ile oynadiklari oyun ile. bjk bunu beceremiyor .
bide 10 kisi kalmalari etkili oldu tabikide.

Töre'nin zaten Avrupa'da yetismis olmasi bile burdaki Türk oyuncularina tercih edilmesi icin yeterli.
Burda altyapi, zihniyet kocaman bir 0.

karşıdaki rakip bu sene izledğim en kötü yabancı takımdır herhalde.

bu bjk oyunu sogutmasini beceremiyor hic bir cekilde. bunlara bile posisyon vere bilirler ama adamlar cok kötü be

derken golü atilar isde

Bence Fener ortasaha, hücum ve bekler olarak hem bizden hem BJK'den iyi. Bizim Muslera ve Sneijder'imiz iyi. BJK'nin de Demba Ba'sı.

fenerin kadro yapisi cok daha tercübeli. oyun planlari cok dogruydu bu bjk maclarinda.
sakin kalmayi becere bildiler tercübeleri ile oynadiklari oyun ile. bjk bunu beceremiyor .
bide 10 kisi kalmalari etkili oldu tabikide.

Aslında arkasında büyük destekle oynayan bir takımın psikolojik olarak ta rahat oynayacağını da düşünmek lazım.
O desteğin de ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Bence Fenerin en büyük artısı bu.

Bizim maçta Alves öyle bir hareket yaptı ki artık kaçış yoktu.
Ama Anadolu maçlarında Alves'in hareketi kadar abartılı ve aleni olmadığı sürece Fenerlilere dokunulmayacağını hepimiz biliyoruz.

Ben Fenerin bir sisteminin veya taktiğinin olduğunu da düşünmüyorum. Ters gelebilir ama ben böyle düşünüyorum.
Onların tek gardı hakem. O düşerse takım da düşüyor. Sakin kalabiliyor diyorsun @Fatih Hacı ; Benim de arkamda sürekli arkamı sıvazlayan bir destek olsa ben de rahat olurum.
Ama bizim maçta o gard bir an düşünce gördük gerçek Feneri.

Kısacası bana göre Fener bizden de BJK den de kötü kadro olarak. Tabi şahsi fikrim. Yanılıyor muyum bakalım zaman gösterecek.

Aslında arkasında büyük destekle oynayan bir takımın psikolojik olarak ta rahat oynayacağını da düşünmek lazım.
O desteğin de ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Bence Fenerin en büyük artısı bu.

Bizim maçta Alves öyle bir hareket yaptı ki artık kaçış yoktu.
Ama Anadolu maçlarında Alves'in hareketi kadar abartılı ve aleni olmadığı sürece Fenerlilere dokunulmayacağını hepimiz biliyoruz.

Ben Fenerin bir sisteminin veya taktiğinin olduğunu da düşünmüyorum. Ters gelebilir ama ben böyle düşünüyorum.
Onların tek gardı hakem. O düşerse takım da düşüyor. Sakin kalabiliyor diyorsun @Fatih Hacı ; Benim de arkamda sürekli arkamı sıvazlayan bir destek olsa ben de rahat olurum.
Ama bizim maçta o gard bir an düşünce gördük gerçek Feneri.

Kısacası bana göre Fener bizden de BJK den de kötü kadro olarak. Tabi şahsi fikrim. Yanılıyor muyum bakalım zaman gösterecek.

bize karsi ilk yarida baya baya üstün oynadilar. 10 kisi kaldikdan sonra ve supriz cekilde bizimkiler 2ci yarida degisik motivasyon ve anlayisla cikinca bozuldular onlarda. bjk macinda her sey istedikleri gibi basladi ve bitti. erken gol, kirmizi kart.
destek gördükleri gercek olsada takimlarin baya tercübeli isimlerde var yani. emre , meireles, kuyt mesela. bunlar en üst seviyelerde tercübe toplamis oyuncular ve bunu sahayada yansatmasini biliyorlar az cok oynadiklari oyun olarak.

penaltı olabilirdi yalnız,malaklar 2yide yicek

bu bjk sampion mampion olamaz. 90 dk her mac o gereken tempoyla oynamalari gerekir ki bunu dünyada hic bir takim beceremez sakatlik ve saire vermeden.
bjk iskelet kadrosunda 1-2 oyuncu sakatlanirsa ölürler galiba

Ne gol kaçırdı herif , yarım metreden içeri sokamadı

sansa bak be hehe . bizim kupon yaniyordu az kalsin. ne salak bu kargalar be.

Geri
Üst Alt