AL 14/15 | Beşiktaş 2-1 Partizan | MS | 6 Kasım | Star TV

Ilk izleyiste Cenk super kurtaris yapti gibi gozukuyor . Tekrarini izleyince topun kalenin cok ortasina gittigini ve Cenk'in berbat sekilde berbat yere topu celerek gole davet cikardigini goruyoruz .

Ilk izleyiste Cenk super kurtaris yapti gibi gozukuyor . Tekrarini izleyince topun kalenin cok ortasina gittigini ve Cenk'in berbat sekilde berbat yere topu celerek gole davet cikardigini goruyoruz .

Aynen. Normalde kucağında öldürmesi gereken topu adeta "yok yok valla olmaz. alın atın" dedi. ama şanssızlık ;top direkten döndü

BJK hala garantilemiş sayılmaz... Hele kazanamasaydı işler daha da bozulacaktı.

Şu an 8 puanla ilk 2 de BJK , Tottenham ile birlikte ama ; Asteras evinde BJK yi yenerse BJK'nin Tottenham maçı resmen cehennem gibi geçer

Ben taaaaaaaaaa fikstür belli olduğunda söylemiştim "Beşiktaş bu tempoyu kaldıramaz" diye...

Sadece Ekim başı dağılmalarını beklerken Kasımın başında dağıldılar...Başakşehir maçında da puan kaybedecekler...

Partizan'ı bizim lige koy küme düşer. Şu maçlarda yedekleri oynatacaksın arkadaş. Başakşehir yener bunları.

Ben taaaaaaaaaa fikstür belli olduğunda söylemiştim "Beşiktaş bu tempoyu kaldıramaz" diye...

Sadece Ekim başı dağılmalarını beklerken Kasımın başında dağıldılar...Başakşehir maçında da puan kaybedecekler...

Bireysel performans ile gidiyorlar. Demba ba - G.Töre. İkisini cıkar sürünürler. Zaten 2-3 topcuyu göre iyi veya kötü oynayacak bir takımın uzun vadede basarılı olması hayal.

Cok rahat alabilecegimiz Demba ba - Töre bizde olsa bu sezon ligi süpürürdük.

O degilde, ben Avrupada tüm türk kulüplerin iyi olmasini isterim de 8JKlilar ayri bir cins.

Ayrica Ertem Sener gibi gerizekali insanlar bu maçlardan sonra G.Saray'a laf atmalari çok kicik oluyor - o kadar cahil insan bulmak zor.

Bu arada BJK nin grubunda ilginç bir durum oluştu:

BJK ve Tottenham 'ın puanları eşit: 8 puan.
İkili averajda da ilk maç 1-1 bittiği için eşitlik var.
Genel averajda da attığı ve yediği gol sayıları eşit: AG= 8 YG= 3.

3. Asteras'ın ise 4 puanı var.

Geri
Üst Alt