AL 14/15 | Kardemir Karabükspor 0-0 Rosenborg BK | MS | 31 Temmuz

Waterman

Erdem Emre Mabiala Tanju

Ahmet İlhan Yiğit Sow Erkan

Traore Kumbela

Yedekler:Aykut,Murat Akça,Onur Cenik,Onur Ayık,Aybars,Hakan,Emre Özkan

bu yigitle sow defans oyuncusu degilmiydi. benmi yanliş biliyorum. nebiçim orta saha o. traore antepte olan traoreyse iyiymiş.

Karabük'ün yedekleri çöp.

Stad bomboş resmen.

Tarihteki ilk Avrupa maçını oynuyorlar bir de!

Seneye GS-FB-BJK-TS kesin Avrupa'ya gider. 5.takım çöp olur herhalde.

15. dk. durağan maç.

Chikhura Neftçi ile eşleşmiş ve 0-0 bitmiş ilk maçları. Bunlar 0-0 diye diye katılacaklar galiba turnuvaya...

karabükte berbat bir kadro var ahmet ilhanın ayağına bakıyorlar bi..

Olaya bak :

"Karabük stadının üst tribünleri daha fazla seyirci almak ve de daha fazla gelir elde etmek isteyen yönetimin planı.

Ancak altından yol geçtiği için çok dik yapıldı. Avrupa maçlarında buraya seyirci alınmayacak"

" Şike olayını örtbas etmek için gerekirse 5 sene Avrupaya gitmeyelim " diyen zihniyete ne kadar da benziyor...

Hani bir kaç konu vardı "Vizyonsuzluk" veya " Türk Futbolu neden gelişmiyor" merkezli...

Aha işte sana cevap...

karabük bayern münih'in geçen seneki formasını giyiyor :asd:

Karabük çok kötü kadro kurmuş cidden ya.

Viola'yı daha erken alabilselerdi Ahmet-Traore-Viola-Kumbela iyi olurdu. Mabiala dışında defans zayıf. Ishak'ı da sattılar.

Takim iyi durmuyor cidden. Iyi gecirdikleri geçtiğimiz sezona gore bir tik geride kadrolari. Viola kimdir nasildir hoc tanimiyorum, fikrim yok. Daha 2-3 tane takviye lazim bu takima en azindan. Bu sekilde dusmeseler bile 12-15 arasında gider gelirler gibi. Ahmet Ilhan i da hic beğenmiyorum ayrıca.

Erkan Kaş, Tanju Kayhan v.b. Ptt ligi topçuları ile Karabük bu sene ligde zorlanır.

Tabii transfer olacaktır ve hazırlık kampı yeni başladı ama turu kaybederler gibi gözüküyor.

Geri
Üst Alt