Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.962
- 48.284
- 4.933
her şeye bu gözle bakacaksan işin var abi
zaten bu gözle baktığınız için de beni bjkli yaptınız
siz didişmeye devam
bjk şampiyonluğa koşar
dua edin fb yensin şunları
KUŞ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her şeye bu gözle bakacaksan işin var abi
zaten bu gözle baktığınız için de beni bjkli yaptınız
siz didişmeye devam
bjk şampiyonluğa koşar
dua edin fb yensin şunları
kardeş o kadar abartmayın köln augsburg filanda baya attı dortmunda kabullenelim bizim takım çok kötü yoksa bir çok oyuncusunun maç eksiği vardı hepsi sakatlıktan çıkmıştı
Dortmund savunması Alman ligine göre kötü olabilir. Lakin Türkiye'de Dortmund'a kolay kolay gol atamazsın Güray KardeşimKarşılaştırma yapmak doğru değil bence
Ben hala iddialıyım bireysel olarak önemli isimler olabilir ama bu sezonki Dortmund savunmasını bizim savunmadan daha kötü ama gel gör ki adamların ileri ucu fark yaratıyor maç 4-0 bitiyorBu sene ligde gol yemediği maç yok Augsburg bile 2 gol attı ligin gol fakiri Hamburg bile bu adamlara gol attı zaten 3 golü var adamların 8 haftada bu adamlar deplasmanda yendi Dortmund'u
![]()
Oğuzhan-Töre-Olcay'ı adamların kullandığı kadar biz Sneijder-Bruma-Olcan'ı kullanamadık iyi mi?
İki etken var:
1. Rezalet bir hoca.
2. Rezalet bir santrafor.
Ligin gol fakiri Hamburg'unu bizim ligde yenecek takım yok yahuBen hala iddialıyım bireysel olarak önemli isimler olabilir ama bu sezonki Dortmund savunmasını bizim savunmadan daha kötü ama gel gör ki adamların ileri ucu fark yaratıyor maç 4-0 bitiyorBu sene ligde gol yemediği maç yok Augsburg bile 2 gol attı ligin gol fakiri Hamburg bile bu adamlara gol attı zaten 3 golü var adamların 8 haftada bu adamlar deplasmanda yendi Dortmund'u
![]()
İşte sırp taraftarlarının şu özelliğini çok seviyorum 4-0 magluplar susmuyorlar helal olsun vallahi.