AL 14/15 | Partizan 0-4 Beşiktaş | M.S | 23 Ekim | Star TV

Beşiktaş için büyük başarı tarih yazdılar bence.

bunlar türkiyenin uzak ara en iyi takimi su an.
kadrodaki oyuncu kalitesinden slz etmiyorum, takim birlikliginden söz ediyorum.
10da birini biz yapsak bunlari dagitiriz ama gel ki yapamiyoruz isde. simdilik en azindan.

Valla ben de bizim ülke taraftarı kadar nefret ettim. oyunla alakaları yok, belli kafayı bulmuşlar maçtan önce sadece arabesk şarkılarla takılıyorlar.

Ben seviyorum ne bileyim adamlar artık takımlarını itemedikleri için kendileri desteği bırakmıyor 2 sene önce eurocup ta 20 sayı fark atmıstik kızılyildiza ve o taraftarları hayranlıkla izledim hani ne olursa olsun yanindayiz diyorlar.

Tolga
Serdar..franco.. Sivok.. Motta
.......atiba... Melo
Töre......sneijder....olcay
......demba

Bjknin kadroya melo ve sneijderi koy uefayı alırdı bjknin 2 eksiği var :-)

Adam gibi bir hoca ve Muslera-Tarık-Chedjou-Semih-Hakan-Melo-Emre(Hamit)-Sneijder-Bruma-Olcan-herhangi bir forvetimiz ile bu BJK'yi silip atabiliriz.

10da birini biz yapsak bunlari dagitiriz ama gel ki yapamiyoruz isde. simdilik en azindan.

2011-12 sezonu işte...Daha kaliteli oyuncular ile Terim'in 4-1-4-1 inadından vazgeçip 4-4-2 ye dönmesi...

23 haftada alınan 58 puan...9 haftalık ve 7 haftalık galibiyet serileri...

Onlar takim olmus lar, Wesley gol attiyor Umut ve Burak sevinmiyor, Burak hala tripte bana niye top atmadin diye, böyle egomanyak futbolcular var iken, bizden bisey olmaz. Dedigim gibi, Drogba geliyor, hic problem etmiyor, bizim cöpcülerin Krali, kendisini Ronaldo sanip triplere giriyor, ilk golde Umut ve Burak son olarak yanina gidiyorlar. Selcuk nedense beklenmedik ilk sevinenlerden...

Ersun yanal takimin basina gectikten sonra daha iyi olacagiz bjk'dan

Tinerciler iyi takım oldular o ayrıda bu kadar sempatik bi takım değilller son 10 maçımızı izlerseniz bunu anlarsınız hepsinde de koyduk geçtik o ayrı da hepsinde de olay çıkartılar 90 dk bize küfür ettiler forumdaki bu tinerci sempatisi anlamakta zorluk çekiyorum..

Onlar takim olmus lar, Wesley gol attiyor Umut ve Burak sevinmiyor, Burak hala tripte bana niye top atmadin diye, böyle egomanyak futbolcular var iken, bizden bisey olmaz. Dedigim gibi, Drogba geliyor, hic problem etmiyor, bizim cöpcülerin Krali, kendisini Ronaldo sanip triplere giriyor, ilk golde Umut ve Burak son olarak yanina gidiyorlar. Selcuk nedense beklenmedik ilk sevinenlerden...

Burak'ı futbolcu olarak yerden yere vurabiliriz ama bu dediğin olay gerçek değil. Bu dedikodu çıktığı andan sonra her özette dikkatlice baktım öyle birşey yok. Burak da Sneijder ile sevinmeye gidiyor. İ;lk golde de ve hatta 2 senedir attığımız her golde de Burak Sneijder'i ilk tebrik edenlerden. Selçuk da öyle. Klasik Türk medyası muhabbeti yaparak yerli yabancı, çete filan olaylarına girmeyelim. ortada böyle birşey yok. Sadece kötü oyuncuları kesmeyen berbat bir teknik ekip ve bu oyunculara zam yapan berbat bir yönetim var. Bu akdar basit.

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

Beşiktaş mini Dortmund gibi bişey bence şu an. Çok akıllı işler yaptılar zamanla. Önce takım oyunundan uzak adamları gönderdiler Quaresma gibi. Daha sonra takım temposuna uyum sağlayamayan Fernandes- Almeida gibi adamları şutladılar. Atiba transferi de iyi tuttu Bilic istemişti o adamı bedavaya getirtti hem de. Maaş ödemesini de çok iyi ayarladılar. İyi top oynuyorlar kazansalar da kazanmasalar da bi kere takımdaki her oyuncu tempolu. Eveleyip gevelemeden çok seri oynayabiliyorlar. Tek hataları Hilbert'i göndermekti onla da maaş konusunda anlaşamadılar galiba çok beğeniyordum ben. Tarık'ı Allahtan biz almışız bu takıma cuk otururdu normalde Beşiktaş alsa. Ama kalite konusunda eksikleri var hala kapanan takımlara karşı zorlanacaklar yine de bu sene.

2011-12 sezonu işte...Daha kaliteli oyuncular ile Terim'in 4-1-4-1 inadından vazgeçip 4-4-2 ye dönmesi...

23 haftada alınan 58 puan...9 haftalık ve 7 haftalık galibiyet serileri...

olay sadece taktik, systemde degil ki. takim ruhunu olusturmadik. birlikde savasan, yardimlasma yok denilecek kadar az bizde.
her hafta baska kadroyla cikarsan zaten bu takim olma olayini unutalim. bu mümkün degil. istikrarli kadro ve taktikde tabiki olmadan sen takim olamasin.
yok öyle bir sey .

Burak'ı futbolcu olarak yerden yere vurabiliriz ama bu dediğin olay gerçek değil. Bu dedikodu çıktığı andan sonra her özette dikkatlice baktım öyle birşey yok. Burak da Sneijder ile sevinmeye gidiyor. İ;lk golde de ve hatta 2 senedir attığımız her golde de Burak Sneijder'i ilk tebrik edenlerden. Selçuk da öyle. Klasik Türk medyası muhabbeti yaparak yerli yabancı, çete filan olaylarına girmeyelim. ortada böyle birşey yok. Sadece kötü oyuncuları kesmeyen berbat bir teknik ekip ve bu oyunculara zam yapan berbat bir yönetim var. Bu akdar basit.

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

Ikinci golü iyicene izle, gol olmus adamin attigi tribe bak... Umut da ayni, ya adam gol atti ne virliyorsun, sanki verince Burak efendi gol atacakti da, adam bire birde bile atamaz, muslera nin kale sutlari bile daha tehlikeli

olay sadece taktik, systemde degil ki. takim ruhunu olusturmadik. birlikde savasan, yardimlasma yok denilecek kadar az bizde.
her hafta baska kadroyla cikarsan zaten bu takim olma olayini unutalim. bu mümkün degil. istikrarli kadro ve taktikde tabiki olmadan sen takim olamasin.
yok öyle bir sey .

Malesef bu cok sacma bir yaklasim, Chelsea filan hepsi ayni takim la cikmiyor lar her mac, burak her mac cikiyor da ne hayrini gördük.

Beşiktaş mini Dortmund gibi bişey bence şu an. Çok akıllı işler yaptılar zamanla. Önce takım oyunundan uzak adamları gönderdiler Quaresma gibi. Daha sonra takım temposuna uyum sağlayamayan Fernandes- Almeida gibi adamları şutladılar. Atiba transferi de iyi tuttu Bilic istemişti o adamı bedavaya getirtti hem de. Maaş ödemesini de çok iyi ayarladılar. İyi top oynuyorlar kazansalar da kazanmasalar da bi kere takımdaki her oyuncu tempolu. Eveleyip gevelemeden çok seri oynayabiliyorlar. Tek hataları Hilbert'i göndermekti onla da maaş konusunda anlaşamadılar galiba çok beğeniyordum ben. Tarık'ı Allahtan biz almışız bu takıma cuk otururdu normalde Beşiktaş alsa. Ama kalite konusunda eksikleri var hala kapanan takımlara karşı zorlanacaklar yine de bu sene.

oyunun temposunu ayarlaya bilecek lider orta saha oyunculari yok. bu tempoyu sakat vermeden bütün sezonu yürütemezler ki sakatliklar ile birlikde puan kaybida yasayacaklar büyük ihtimalde. zaten bu sakatlik olayini gecen senede de yasadilar bu senede yasamaya basladilar.
bu eksikligi sosa kapatamaz bence. bu eksik noktayida tamamlaya bilirseler Türkiyede ambargo koya bilirler maalesef.
önder özandi galiba ismi, cok iyi isler cikartmis kadro mühendisliginde. hemde ucuz sayila bilecek seviyelerde.

Malesef bu cok sacma bir yaklasim, Chelsea filan hepsi ayni takim la cikmiyor lar her mac, burak her mac cikiyor da ne hayrini gördük.

chelsea iskelet kadrosunu koruyor önemli maclarinda. 1-2 degisiklik yapior oda forvete ve savunmada duruma göre.
orta sahalari ama genelikle hep ayni.
hem adamlarin yedeklerini gectim, kadro disinda olan oyunculari bizim her büyük dedigimiz takimlarda direk oynar.

Türkiye'de 10000 futbolcunun 9999'un bilemeyeceği birşeyi gündeme getirip Bilge Kral'ı anan Tolga Zengin'i de ayrıca tebrik ediyorum.

Geri
Üst Alt