Kemal Islamoglu
Kırmızı Üye
- 21 Ocak 2010
- 1.301
- 535
- 1.683
bjk güzel top oynuyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben de bizim ülke taraftarı kadar nefret ettim. oyunla alakaları yok, belli kafayı bulmuşlar maçtan önce sadece arabesk şarkılarla takılıyorlar.
bunlar türkiyenin uzak ara en iyi takimi su an.
kadrodaki oyuncu kalitesinden slz etmiyorum, takim birlikliginden söz ediyorum.
10da birini biz yapsak bunlari dagitiriz ama gel ki yapamiyoruz isde. simdilik en azindan.
10da birini biz yapsak bunlari dagitiriz ama gel ki yapamiyoruz isde. simdilik en azindan.
Onlar takim olmus lar, Wesley gol attiyor Umut ve Burak sevinmiyor, Burak hala tripte bana niye top atmadin diye, böyle egomanyak futbolcular var iken, bizden bisey olmaz. Dedigim gibi, Drogba geliyor, hic problem etmiyor, bizim cöpcülerin Krali, kendisini Ronaldo sanip triplere giriyor, ilk golde Umut ve Burak son olarak yanina gidiyorlar. Selcuk nedense beklenmedik ilk sevinenlerden...
2011-12 sezonu işte...Daha kaliteli oyuncular ile Terim'in 4-1-4-1 inadından vazgeçip 4-4-2 ye dönmesi...
23 haftada alınan 58 puan...9 haftalık ve 7 haftalık galibiyet serileri...
Burak'ı futbolcu olarak yerden yere vurabiliriz ama bu dediğin olay gerçek değil. Bu dedikodu çıktığı andan sonra her özette dikkatlice baktım öyle birşey yok. Burak da Sneijder ile sevinmeye gidiyor. İ;lk golde de ve hatta 2 senedir attığımız her golde de Burak Sneijder'i ilk tebrik edenlerden. Selçuk da öyle. Klasik Türk medyası muhabbeti yaparak yerli yabancı, çete filan olaylarına girmeyelim. ortada böyle birşey yok. Sadece kötü oyuncuları kesmeyen berbat bir teknik ekip ve bu oyunculara zam yapan berbat bir yönetim var. Bu akdar basit.
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
olay sadece taktik, systemde degil ki. takim ruhunu olusturmadik. birlikde savasan, yardimlasma yok denilecek kadar az bizde.
her hafta baska kadroyla cikarsan zaten bu takim olma olayini unutalim. bu mümkün degil. istikrarli kadro ve taktikde tabiki olmadan sen takim olamasin.
yok öyle bir sey .
Beşiktaş mini Dortmund gibi bişey bence şu an. Çok akıllı işler yaptılar zamanla. Önce takım oyunundan uzak adamları gönderdiler Quaresma gibi. Daha sonra takım temposuna uyum sağlayamayan Fernandes- Almeida gibi adamları şutladılar. Atiba transferi de iyi tuttu Bilic istemişti o adamı bedavaya getirtti hem de. Maaş ödemesini de çok iyi ayarladılar. İyi top oynuyorlar kazansalar da kazanmasalar da bi kere takımdaki her oyuncu tempolu. Eveleyip gevelemeden çok seri oynayabiliyorlar. Tek hataları Hilbert'i göndermekti onla da maaş konusunda anlaşamadılar galiba çok beğeniyordum ben. Tarık'ı Allahtan biz almışız bu takıma cuk otururdu normalde Beşiktaş alsa. Ama kalite konusunda eksikleri var hala kapanan takımlara karşı zorlanacaklar yine de bu sene.
Malesef bu cok sacma bir yaklasim, Chelsea filan hepsi ayni takim la cikmiyor lar her mac, burak her mac cikiyor da ne hayrini gördük.
Burak Yilmaz