AL 14/15 Playoff | Trabzonspor 2-0 Rostov | MS |

rostov rusya liginde lokomotif moskovaya 2-1 yenildi.

şuanda rusyada ligin 3. haftası oynandı. rostov 1 puanla ligin 13. sırasında yer alıyor.

Dün Bursa'yla oynadıkları maçı izledim.Bu Trabzon'un ortalama bir takımı elemesi bile büyük sürpriz olur.Koca 90 dakika bir tane atak geliştiremediler.Oyuncular arasında uyum adına ufak bir kırıntı bile yok.İlk hafta rakibimiz olan Bursa ise daha organizeydi.4-5 pozisyon buldular.Sezonu erken açtıklarından fizik olarak sağlamlardı.Yinede hücum sıkıntıları olduğu çok net.Bu sezon az gol atıp,az gol yiyen bir takım olurlar.Geçen sezon çok kez izlesemde transfer söylentilerinden dolayı Şener'i dikkatle izlemeye çalıştım.Tarık'a göre daha özellikli bir oyuncu bence.Zaten herkesin ortak kanaati olan hücum bindirmeleri,isabetli ortaları hemen göze çarpıyor.Ayrıca fizik olarak iyi.Bursa'nın en önemli hücum silahı diyebilirim rahatlıkla.

halilhodziçde iş yok ki. bu kadroyla iş yapamazsa yazık. 10 transfer istedi hepsini yerine getirdiler. daha bahanesi yok

Halilhodvic in son açıklamasında. Rostov u nasıl yeneriz diye cümleler kullandı. Bu adam ne yapmaya çalışıyor. Daha ne istiyor bu kadroyla başarılı olamazsa resmen beceriksizlik

Rostov bizim ligde ilk 10 yapamaz.

aynen ilk 10 a girebilecek takım değil. özellikle hücum oyuncuları yok. gol atamazlar onur'a anlıcanız. rusyada bu sene 4 lig maçında sadece beraberlik alabildiler 1 puanla 15.sıradalar.

Constant,Bourceanu,Colman,Mehmet Ekici, Özer, Turgut, Serdar Gürler, Emre Güral

Yarın oynanacak maçta kadroda olmayacak bu isimler. Çok eksik var orta sahada.

Trabzonun turlayacağını düşünüyorum. Cardozo oynarsa kesin golü var. İnşallah bol gollü bir galibiyet alır.

Bu arada yayıncı kuruluş kim.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Tsnin kadrosu bizden iyi daha ne istiyor bu halil?

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1408538610481.webp
    uploadfromtaptalk1408538610481.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 166
Korkak bi futbol oynatıcak büyük ihtimal pek gollü olmaz mac. Daha oyuncularını tanıyabilmis değil vahid.

Dün Bursa'yla oynadıkları maçı izledim.Bu Trabzon'un ortalama bir takımı elemesi bile büyük sürpriz olur.Koca 90 dakika bir tane atak geliştiremediler.Oyuncular arasında uyum adına ufak bir kırıntı bile yok.İlk hafta rakibimiz olan Bursa ise daha organizeydi.4-5 pozisyon buldular.Sezonu erken açtıklarından fizik olarak sağlamlardı.Yinede hücum sıkıntıları olduğu çok net.Bu sezon az gol atıp,az gol yiyen bir takım olurlar.Geçen sezon çok kez izlesemde transfer söylentilerinden dolayı Şener'i dikkatle izlemeye çalıştım.Tarık'a göre daha özellikli bir oyuncu bence.Zaten herkesin ortak kanaati olan hücum bindirmeleri,isabetli ortaları hemen göze çarpıyor.Ayrıca fizik olarak iyi.Bursa'nın en önemli hücum silahı diyebilirim rahatlıkla.

Merak ettim Ozan Tufan'ı kullanıyor mu Şenol Hoca? Kullanıyorsa hangi mevkide?

Sıkıcı bir maç olur.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt