AL 14/15 Playoff | Trabzonspor 2-0 Rostov | MS |

ts yenilir haliloviç ile hacıosman birbirine girerler.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Çok sevdiğim, Trabzonspor taraftarı kuzenim sebebiyle sempati duyduğum bir takım Trabzonspor. O yüzden bu maçta da ruhen sonuna kadar destekleyeceğim.

Karabükspor-St. Etienne maçının daha zevkli geçeceğini düşünüyorum.

Trabzon sürpriz yaşarsa hacıosman da halil'e bir sürpriz yapar gibi geliyor bana :D Form durumunu bilmiyorum ama ülke puanı adına umarım trabzon turu geçer ve gruplara kalır...

Merak ettim Ozan Tufan'ı kullanıyor mu Şenol Hoca? Kullanıyorsa hangi mevkide?

O maçta oynamıştı;ama şimdi baktım Uefa maçlarında toplam 30 dakika oynamış.İzlerken öyle göze çarpan bir oyun oynamamıştı.Oynadığı bölgeyse orta saha.Zaten sağ bekte Şener varken oynaması zor.

bu maçta en az 4 gol olur iki takımında savunması rezil trabzonun tek şansı kalede onurun olması 4-1 veya 4-2 gibi skorlar çıkar belki dahada fazla

Trabzon'un işi zor ama imkansız değil. Bizim Türk takımları nedense ne kadar iyi olursa olsun Avrupa Kupaları'ndaki maçları çok zor kazanıyorlar ve rakip farketmeksizin. Bursa'da bunu yaşadık, umarım Trabzon bunu başarabilir. Şu takımı yenmek imkansız değil yani. Uyduruk bir takım, ama işte gelen geçen eliyor bizimkileri

Trabzon'un zemini de kotu.Tribunler bos.Acaba bizim zemin ne durumda?

Trabzon kadrosu karman çorman vallahi. Forvetin arkasındaki üçlü çok zayıf. Hep benzer kalitede adamlar aldılar. Belkalem, Musa, Soner, Sefa değişir sezon içerisinde.

bu zeminler ne böyle yahu

arena disinda düzgün zemin kalmadi mi ülkede

tapatalk (^___^)

Trabzon bekledigimden kotu.Karabuk macina gectim ve Karabuk atti.

Geri
Üst Alt