AL 18/19 I Grubu M:3 | Beşiktaş 2-4 Genk | MS | 25 Ekim | beIN Sports 1

ne oldu aslanım sen niye üstüne alindin neyi kanitlamaya calisiyorsun tamam futboldan çok anliyorsun o gün sosyal medya da yangin cikti wagner love geldi diye biz kötü topcu oldugunu da söylemedik olaylari anlattik 36 yaşında adam alınırmı dediler.

Güzel oldu Rize akıllı oynarsa puan alır bunlardan dağılmak üzereler.

2-4 bitmiş ttv de yazdı...
Bunlar mıydı bize laylaylom yapanlar.. . ;D

ne oldu aslanım sen niye üstüne alindin neyi kanitlamaya calisiyorsun tamam futboldan çok anliyorsun o gün sosyal medya da yangin cikti wagner love geldi diye biz kötü topcu oldugunu da söylemedik olaylari anlattik 36 yaşında adam alınırmı dediler.

Aslan falan ne yahu bir daha alıntı yapma bana adam sandık yazdık hata yapmışım.

UeHd13.jpg

besıktas da garantilemiş fener gibi gruptan cıkmayı :ddddddd bjk ve fener de çöp.şaka maka bjk cıkamayacak gibi.tırnava da anderleti yenip 6 yapar,işi fener maçına kalır.fener burda zagrebi yener mi işte o da muamma

102 derece atesim vardi. ilk gol gelince 99'a dustu. sabahtan beri mide bulantisiyla ugrasiyordum. su bile icemedim. ikinci gol gelince
actim bi bira caktim. basim catlayacak gibi agriyodu. taa ki 3. gole kadar. hele 4. gol geldi yarin doktora gidecektim randevuyu iptal ettim.
su an mekik falan cekiyorum.bomba gibiyim.

Tesekkurler Genk! Tesekkurler besiktas!

Sekiztas grup sonuncusu len mq

besıktas da garantilemiş fener gibi gruptan cıkmayı :ddddddd bjk ve fener de çöp.şaka maka bjk cıkamayacak gibi.tırnava da anderleti yenip 6 yapar,işi fener maçına kalır.fener burda zagrebi yener mi işte o da muamma

Çıksınlar daha iyi salla sağlam 1 rakip gelir iyice duman olurlar.

Forumdaki Beşiktaş sempatizanlarını piste alalım.

sent via GSC

Son 10 dakika açtım karışmış stad allahın sopası yok lan beter olun beterrrr skor umrumda değil şu tribünü gördüm ya çok şükür yarabbim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt