Bizde herşeye burun kıvıran taraftar olunca birde iş bilmez yöneticiler olmuyor sabır da yok.
ismini bilmediğimiz adam piyasaya çıkıyor bu kim ya diyoruz aslında bu işi en iyi yapcak adam fatih hoca onla da olmuyorsa kimseyle olmaz.
Tuna dogru yazmis , hem yorumu hem getirdigi bilgiler
Sen de tamamlayicisi olmussun . Genk bu dogru isleri yapmasina ragmen ulkesinde sampiyonluk (bildigim kadariyla , varsa da azdir son donemd) , avrupada ust kademeler elde edemeyen bir takim
Muhtemelen yonetim ve teknik ekiplerine zaman verme konusunda da bizler gibi degillerdir
Uzun yazidaki kisma deginmek tekrarlamak istemiyorum tuna nin , cunku hemen hemen hepsi dogru
Fakat devamina bir paragraf eklemek lazim . Bu sistemi biz veya bir turk takimi bire bir uygulasa , hatta bu satislari yapsa , oturur mutlu mu oluruz yoksa
"Ust seviyeler icin yildiz alacaksin , bu kadroyla bir yere kadar"
"GS genleri basari hedefler , burasi ticarethane degil"
"En iyi oyuncularimizi sata sata nereye kadar , biz satiyoruz , alanlar basarili oluyor , futbolun amaci bu mu"
Denir mi denmez mi ? Bu da kendimize durust olmamiz gereken tarafi iste . Dogrudur yoneticiler , teknik adamlar son derece eksik yanlis isler yapiyorlar , ayni siyasetciler burokratlar gibi .. ama onlar da toplum tabanindan cikarak oraya gelen insanlar zaten , onu yansitiyorlar
Ben genk , young boys , ajax sistemine varim , peki siz genk noktasina razi misiniz ?