AL 18/19 Son 32 M:1 | Galatasaray 1-2 Benfica | MS | 14 Şubat | beIN Sports

Eren > diagne
Serdar > marcao
Maicon > luyindama

Çöpe atılan 25 milyon euro. 150 milyon tl. Ve sonucta daha kötü bir takım.
41720

Kanat yok orta saha zaten yok bütün işi bekler ve stoperler yapıyor böyle takım mı olur be

Alt tarafı benfikaya yenildik
Çemişkezek spora değil
Her beraberlik ya da mağlubiyette veryansın ediyorsunuz.Hakem de rezil etti bunu da hesaba katın.
Kupa ve lig var hiçbişey bitmiş değil kendinize gelin

marcao ve luyindama disinda top oynayan var miydi? biraz ndiaye ilk yari biseyler denedi. hele luyindama 3 kisilik top oynadi. bu kadar haince oynayan bir orta sahan varsa sonuc normaldir. sen böyle eleme maclarinda sahanda önce gol yemeyeceksin. abidik gubidik 2 tane gol yedik

Takımın en aktif ve sorumluluk alan oyuncuları Marcao ve Luyindama'ydı. Asıl sorun da bu. Orta sahayı kaybettik ve rakip futbol şansıyla da olsa güle oynaya kazandı. Golleri hep baskı kurmaya başladığımız dakikalarda yedik. 2. golden sonra taraftar da tamamen düştü, kafada bitirdiler maçı. Neyse, karalar bağlamaya gerek yok. Bu takım önemli birkaç takviyeyle gelişime açık bir takım. Gelecek adına ben umutluyum. Kasımpaşa deplasmanına odaklanmak lazım şimdi.

Bu kadar kırılgan ve omurgasız takım görmedim ben.

Galatasaray tarihinde herhangi 1 Avrupa maçına ligden daha düşük motivasyon ile çıkıyorsa kendine ihanet ediyor demektir.

Tamam Avrupa için kötü bir kadro yapılanmamız var bunu kabul ediyorum

Lakin şu takım bizim leş ligin içinden geçmeli yani o kadarda değil

Yalnız şimdiden söylüyorum bu teknik kadro onu da yapamayacak

Sezon sonu görüşürüz

Hee bu arada umarım yanılırım ve şampiyon oluruz

Çünkü bazı aklı evveller bizi Galatasaray'ın başarısız olmasını istemekle suçlayabilir

Neymiş efendim biz söylediğimizin doğru çıkması için Galatasaray'ın başarısız olmasını istiyormuşuz

Lan andaval Galatasaray başarılı olsun ben bütün laflarımı yutmaya hazırım

Fatih hocama hiç bir sey diyemem.
Suç tamamen 1 maçta gözüküp 1 maçta kaybolan:
Ndiaye
Feghouli
Belhanda
Onyekuru

Onun haricinde fernando İlk gönderilecek adam,orta sahada oynuyorsan defansa top verip hadi oyun kurun demiyeceksin se ne işe yarıyon derler adama.

Recerite belli :
Fernando ,ndiaye ,belhanda,feghouli,marianoyla yollar ayrılacak.

Belhanda, feghuli, fernando. Bu üçünü yazın 20 milyona ittirebilirsek, üç dört iyi adam alırız. Bu üç bitiklerle avrupada başarı hayaldir zaten. Stoperlerimiz 10 numara, laf edip saçmalamayın. Diagne içinde bişey diyemem, adama hiç top atamadık ki.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu orta saha performansı ile işimiz genel olarak çok zor. Ligde bir şekilde yürür de, Avrupa'da affetmezler. Luyindama ve Marcao tonla top çıkardı. Diagne desen baba ayrı telden çalıyor. Yan gelip yatmış. Onyekuru denilen arkadaş kendine oynuyor, bencil. Fernando desen felaket durumda..

Bizde de salaklık, ne kadrolarla Avrupa'da senelerdir bir halt yapamadık. Bu finansal durum ile kurulan kadrodan ne bekliyoruz? Üstelik hücum oynamaya çalışıyoruz. Hoca başka türlü oynamaz ama bu paralara kurulan kadro ile hücum oynayarak başarı sağlamak vs. hayal.

Geri
Üst Alt