AL 18/19 Son 32 M:1 | Galatasaray 1-2 Benfica | MS | 14 Şubat | beIN Sports

Trabzon maçının skorunu bilmiştim, bu maçla ilgili içimden 2-1 lik bir galibiyet geçiyor çok denk bir maç olacak. Eksikte olsalar adamlar çok formda çok iyi oynamak zorundayız.

Ilk 20dkda oyun olarak benfica'yi ezecegimizi dusunuyorum, onemli olan girdigimizi pozisyonlari degerlendirebilmek, bu seviyede buldugunu atacaksin.

Çok zor bir maç olacağını düşünüyorum. Eksik olsalar dahi Felix gibi fena adamları var. Kendi adıma Avrupa ligi 2.planda olduğundan umarım sakatlık vermeyeceğimiz bir maç olur. Skordan bağımsiz, oyun benim icin daha önemli bu maçta.

İyi bir antrenman ve yeni transferlerin takımla kaynaşmasına yardımcı olacak bir müsabaka olacaktır.

Maçı almasına alırız da illaki bir tane yeriz, deplasmanda da fişimizi çekerler.

Gerçi bu Portekiz takımlarının bizim takımlar gibi zaman zaman mallıkları tutuyor. İnşallah öyle bir günlerinde olurlar.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih TERİM:Galatasarayın ,ts macındaki 20 dklık oyununu 90 dk ya yayması gerektiğini söylüyorsunuz.Ben 45 dk olarak görüyorum o oyunu mac ıcerısınde.
Haziranda o oyunu 90 dk oynayacak bir takım olusturacagımızdan kimsenin suphesı olmasın.

Hocam büyük adamsın.O oyunla türkiyede her takım 5 lik olur.

TESEKKURLER HOCAM ,BİZE GALATASARAYIN MACLARINI HEYECANLA İZLETTİRDİĞİN VE BEKLETTİĞİN İÇİN.

tapatalk_1549478035072.webp

Benfica forumunda adamin analizi :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190213-234505_Chrome.webp
    Screenshot_20190213-234505_Chrome.webp
    94,4 KB · Görüntüleme: 231
  • Screenshot_20190213-234500_Chrome.webp
    Screenshot_20190213-234500_Chrome.webp
    101,4 KB · Görüntüleme: 251
Arkadaş anası bacısı malum kişiymiş. Tebrikler.

Yarın sana da koyacağız Kara Kartal şerefsizi.

İçinden geçin şu dallamaların bi bok sanıyorlar kendilerini, Nacional'e 10 tane falan attılar diye kıçları başları ayrı oynamaya başlamış yarın 55 bin kişinin önünde o dizler titrer.

Benfica forumunda adamin analizi :)
İşte şımarık bir Benfica taraftarı. Benfica Galatasaray 'ı ortadan kaldıracak ne demek ulan ? iyice kuruldum bak bunlara hem bu kadar iddialı konuşuyor hem ilk 30 dakika gol yemememiz gerekiyor diyor hem de Ndiaye ve Belhanda 'nın kırmızı kart görmesinden medet umuyor

Portekizin fenerbahçesi ile karşılaşacağız sanırım yoksa bir taraftar gurubunun bu kadar alık olmasının imkanı yok ...

Ulan yarın Benfica 'yı yendikten sonra acaba ne olacak taraftarlarının tepkisi ? özellikle girip bakacağım bu heriflerin forumlarına bakalım neyi bahane ederek ağlayacaklar ...

Benim anladığım kadarıyla o yorumu yapan bir Beşiktaşlı, onların forumuna üye olup yorum yazmış.

Ben mi yanlış anladım yaw. :D

Burayida basmislar :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190213-235613_Chrome.webp
    Screenshot_20190213-235613_Chrome.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 237
Geri
Üst Alt