AL 18/19 Son 32 M:1 | Galatasaray 1-2 Benfica | MS | 14 Şubat | beIN Sports

Günaydın Sevgili Galatasaraylı Renktaşlarım.

Bugün sevgililer günüymüş. Galatasaray'ım tek gerçek sevgilim bize güzel bir hediye verecek bu akşam İnşAllah.

Benfica forumuna red lion nickiyle üye olayım dedim kabul maili bekliyorum. Bu arada forumlarda adamlar en çok Belhanda'dan korkuyorlar yav. Aşağıdaki metni google çeviri ile çevirdim. PL dedikleri forvet Diagne mi oluyor anlamadım.

Dürüst olmak gerekirse orada kazanacağımıza inanıyorum. Oyunun bize düşebileceğini hissediyorum.
Etraftaki Gala'yı takip etmiyorum, ama 10 numaralı Fas çok iyi bir oyuncu ve PL'leri iyi biten bir kule ... Ferro için iyi bir sınav olacak.

Kazanmamak, en azından golle beraber olmak. Puan vermek çok önemlidir.

Fernandoya çok çok büyük iş düşüyor. Ortasahada yapılacak her saçma sapan top kaybı direk kalemize pozisyon olarak geri döner. Ts maçındaki gibi bir anlayışla başlarsak geride çok alan verebiliriz ve adamların en iyi yaptığı işe kaymak bal sürmüş oluruz.

Kendi oyunumuzu değil de Benfica yı bozmaya oynarsak istediğimizi alacağımızı düşünüyorum.

Bireysel hataları asla affetmeyen ve çok hızlı kontra atağa çıkan bir takımla oynayacağız.

Malesef eksiklerine rağmen hala Benfica favori :(

InsAllah guzel oyun ve guzel bir skor aliriz. 2-1 veya 3-1 geciyor icimden. Gönul isterki hic gol yemeyelim. Ama gene sacma bir gol yiyecegimizi dusunuyorum

Adamlar kendileri yazmis kupayi pek önemsemediklerini. Lig icin rotasyona girmisler, hücüma göre defanslari daha iyimis. Birde o karga taraftar cikmis anlatiyor hakemler hep galatasarayi tutuyor son mac yüzünden yusuf istifa etti demirören bile istifa edecek diyerek bizi kötüleme derdinde

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamlar kendileri yazmis kupayi pek önemsemediklerini. Lig icin rotasyona girmisler, hücüma göre defanslari daha iyimis. Birde o karga taraftar cikmis anlatiyor hakemler hep galatasarayi tutuyor son mac yüzünden yusuf istifa etti demirören bile istifa edecek diyerek bizi kötüleme derdinde

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Medyada müthiş bir Galatasaray düşmanlığı algısı var. Bu algı özellikle tetikleniyor.

Buna ancak güçlü bir yönetim ve sert bir başkan engel olabilir. O da bizde yok malesef.

golü bulduktan sonra anlamsızca geriye yaslanma hastalığımız ne zaman biterse istediğimiz takımı yeneriz diagne 1 -onyekuru 1 maç sonu 2-0 alırız

Seferovic'in ligde oynadıkları son 6 maçta 9 gol 4 asisti varmış. Jonas oynasa ne olur oynamasa ne olur. Sol bekleri hariç hepsinin yerine koyacak futbolcuları var.

Son 30 Avrupa maçımızda sadece 2 galibiyetimiz varmış inanılmaz kötü bir durum bu akşamdan itibaren bunu tersine çevirmeye başlamalıyız, beraberlik filan yetmez tamam Benfica da kötü takım değil ama zaten bu arenada hiçbir zaman kek takım gelmeyecek, çıkıp yenmeliyiz.

Evinde, rakibin a grubundan değilse kendi oyununu oynarsın
Deplasmanda strateji belirlersin.

Defansımız iyi ama yeni. Uyum süreci sorunu var. Ben 3-1, 3-2 veya 2-2 biteceğini düşünüyorum ve Benfica'nın hiç çaba göstermeden defans hatalarımızdan gol atacağına inanıyorum. Biz de ilk yarı 2 gol atarız ama ikinci yarı atar mıyız? ondan emin değilim

Marcao: “Galatasaray’ın Benfica’yı geçmesi için reçete, sahaya agresif çıkmak oyuna iyi konsantre olmak olacaktır.”

Geri
Üst Alt