AL 18/19 Son 32 M:1 | Galatasaray 1-2 Benfica | MS | 14 Şubat | beIN Sports

Feghouli ilk yarı boyunca 1 tane bile olumlu iş yapamadı anasını satayım. Takımın hücumda en çok güvendiğim adamı bu kadar kötü oynaması canımı sıkıyor. Allah aşkına top oyna Feghouli lütfen bak ...

Sağ kenarı hiç kullanamıyoruz. Tek tehlikemiz oradan geldi ama sonrasında hiç gelemedik.

Linnes destek veremiyor. Geride de yetersiz kalıyor. Mariano'yu arıyoruz.

Fernando da kaldığı yerden devam ediyor maalesef.
Hangi macı izlediniz?linnes en iyi oynayanlardan.biri.. cop feghouli adama bir kere yardima gelmedi..

onyekuruyu oyundan almak salaklık olur

ileri top taşıyan tek oyuncumuz

ttop kapamayan ve sürekli rakibe servis yapan belhanda çıkabilir

ndiaye daha çok top taşıyor ileriye

refik radyodan mı takiptesin.

Onyekuru malesef tüm atakları berbat ediyor.Kafasını kaldırmadıgı sürece bi bok olmaz kendisinden

Feghouli var mı yok mu belli değil.

sent via GSC

Adamlar da bir oyuncu topla bulustugunda 3-4 oyuncu bosa cikiyor, kosular yapiyorlar, top bizde olunca bizimkiler birbirilerine bakiyorlar bir seyler yapsin diye

+ cok iyi alan daraltiyorlar, Mariano girmeli, Mariano-Feghouli-Belhanda uclusu bu maci cevirebilir

Onyekuru topu aldığında ne yapacağını bilmiyor bu adam Premier ligde süre falan alamaz onun geri dönmeyişinden Nagatomo'da kötü gözüküyor bugün işimiz çok zor ...

Her zamanki gibi herkes en gıcık olduğu adama sallıyor, sizi okumak harbiden anormal zevkli. Bu şekilde nasıl yaşıyabiliyorsunuz merak ediyorum.

hakemin kaldıgı oteli bulup mac sonrasi otel onunde miting yapacaz

Penaltı diyen fenerlidir.Benfica gol mol atamazdı o penaltı olmasa.Takımda iyi kötü herkes bir şey yapmaya çalışıyor.Feghouli ne yapıyor biri anlatsın.Ne geri dönüyor ne ileriye koşabiliyor.
Ben Feghouli nin avrupa maçlarında kasıtlı kötü oynadığını düşünmeye başladım birileri beğenirde satılırım diye.Burda keyfi yerinde.

Geri
Üst Alt