GSCimbom
AL 18/19 Son 32 M:1 | Galatasaray 1-2 Benfica | MS | 14 Şubat | beIN Sports
Murat Saylak

AL 18/19 Son 32 M:1 | Galatasaray 1-2 Benfica | MS | 14 Şubat | beIN Sports Sayfa 78

Murat Saylak ·

Cevap
2,4K
Okunma
99K
Sayfa
78/122
Penalti penalti degil acik bir sekilde gogusune carpiyor top.

1 Onyekuru savunma yonunde hic yok ligde fazla belli olmuyor avrupa sahnesinde hemen ortaya cikiyor.. Yuto tek kaliyor her pozisyonda.
2 Feghouli oyunda hic yok daha cok sorumluluk almasi lazim
3 Belhanda Fernano ve Badou bir birilerine cok uzak oynuyorlar.
4 Takim fazla heycanli oynuyor, Rakip takim barcelona degil.

5 ve aslinda 1 numarali kural. Avrupa seviyesinde buldugun acik sanslari kacirma luksun yok. Buldugunu atacaksin!

Rakip takim yerlesme konusunda cok cok iyi burda karsiligini sakin ve kontrollu sekilde topu takimda tutmakla anca bas gelebilirsin.
Daha kompakt oynamamiz sart.

Orta sahamiz bir birilerine daha yakin oynarsalar cok cok daha etkili oluruz.

Bu arada haftalar gectikce Fernando performans olarak geriye gidiyor, alternatifi olan Donk da pek farkli degil. Gonul ister ki orada hoca alt yapidan Abdussamed'i oynatsin ama yapmaz. Ornegin benfica'nin sol stoperi ve onliberosu ocak ayinda A takima dahil edildi.

Farklı bir durum yok yine azıcık baskı yapan ayağa pas yapmasını bilen her takıma karşı yaşadığımız sıkıntıyı yaşıyoruz çünkü dar alanda oynamayı, ayağa pas yapmayı ve rakibin baskını kırmayı beceremiyoruz bu işi yapacak olan beklerimiz çok kötü bu maçta Fernando-Belhanda-Ndiaye zaten 1-2 maçlık parlamaları hariç ortada yoklar sene boyunca Feghouli sağ olsun sahada bile yok, Onyekuru 'ya iyice sinir olmaya başladım senin bencilliğine ... neyse

duran toplarda durusumuz mal gibi fernando yerine maicon bile olsa su macta 2-1 one gecmistik o iki pozisyonu ben kaldiramiyorum haci adam al ve at dedi ya

Adamlar sahada 20 kisi gibiler biz 5 kisi gibiyiz. Fatih hocam şu sahaya yayılma, pas yollarını kapatma, adam adama markaj yapma olayını bir türlü çözemedi. Bide bizim takimda top kapma yetenegine sahip adam yok.

Geri
Üst Alt