AL 18/19 Son 32 M:1 | Galatasaray 1-2 Benfica | MS | 14 Şubat | beIN Sports

Beşiktaş maçı dahil bu adamların geçen seneden beri oynadıkları futbolu hiç beğenmiyorum
Adamlari su muazzam geri dörtlümüz ve Selcuk-Bilal orta sahasiyla yendik en son oynadigimizda. Hem de basimizda Hamza vardi.

Edit: Forvette oynayan Umut dan bahsetmeyi unutmusum :D Ah Sneijder ah :(

Ekli dosyayı görüntüle 41581

Bu kadroyla yenme sebebin takımın başında Hamza olmasıydı zaten.

50 Euro basiyorum.

2 Mac;

Galatasaray Kazanir.
Liverpool kazanir. (Liverpool-Bayern)

Ne dersiniz

Benfica'ya 0x2 çifte şans 1,30 orandan 100 lira bastım totem amaçlı gelirse 30 liralık şarap alır içerim artık

Basın toplantısı falan olmayacak mı bu maç için bugün ya da yarın maçtan önce mi olur Fatih Terim, Marcao ve Mariano ile çıksın basının önüne konuşsunlar, soruları cevaplasınlar.

Basın toplantısı falan olmayacak mı bu maç için bugün ya da yarın maçtan önce mi olur Fatih Terim, Marcao ve Mariano ile çıksın basının önüne konuşsunlar, soruları cevaplasınlar.

Olmağ mı? 15 dakikası var, resmî YouTube kanalımız üzerinden takip edebilirsin. Fernando ile katılacakmış.

youtube şimdi açmaz dışardayım ama dün başkanımızın söyleminden sonra youtube kanalımıza hemen üye oldum bu akşam izlerim eee kimler katılıyor toplantıya bakalım anlatın da bilelim

Cok rahat yenecegiz iki farkli skor ile bu adamlar ligi onemsiyolar sanirim daha cok

Benficanın kadro açıklanana dek bizim oranlar acayip yükseliyordu. Şimdi tam tersine dönmüş. Ben de kazanacağımıza inanıyorum.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan şu maçı statta izlemek vardı ya bu avrupa maçları neden nisana mayısa falan bahara denk gelmez anlamış değilim

Geri
Üst Alt