Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Galatasarayimiz kazanicaktir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu anda bende aynı durumdayım hatun romantik bir akşam yemeği yiyeceğimizi sanıyor umarım son 14 şubatımız olmaz renktaş![]()
Gazamiz mubarek olsun renktas
Neyseki hanim milleti iki gül ve bir şiir ile tav olabiliyor. Umarim bu geceyi en guzel şekilde atlatiriz. Hem guzel bir galibiyet, hemde hatunla mutlu bir aksam ile
Kaç bin seyirci olur sizce? 45'i geçer mi yine?
Forumda bejekeli bir arkadas var son günlerde tahminen o. Adini unuttum. Ipini koparan giriyor artikHahahaha la gara gartal olm senin isin gucun yokmu hic trabzona koyuyoz besiktas hopluyor. En sevdigimmmm
Atakan ışık tutanın kardeşiymişForumda bejekeli bir arkadas var son günlerde tahminen o. Adini unuttum. Ipini koparan giriyor artik
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benfica isterse zaman makinesi ile Eusebio yu getirsin, yine S**Benfica’da sol bekte Yuri Ribeiro oynaycakmis. Benfica’nin Sabrisi galiba, forumlarında öyle diyorlar. Doğruysa Feghouli ile Mariano iyi değerlendirmek lazim.
Vlachodimos;
Almeida, Dias, Ferro, Yuri;
Krovinovic, Samaris, Gedson, Cervi;
Rafa Seferovic
Böyle çikabillirlermiş. Kadroya baktigmiz zaman böyle aman aman bir kadro değil.
Gedson,Cervi ve Joa Felix bize ters gelen oyuncular olabillir bence. Seferovicun agir ve hantal bir forveti oldugunu bizim defansimz icin avantaj.
Işte gerçek bir Cimbomblu helallll kardesssssSevgilimin verdigi hediyeyi derhal satip parayi 1e bastim. Cimbombomuma güveniyorum.
Skor yorumu alalım heis