Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Inshallah kazaniriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine fazla gaza gelmeye basladik. Gaz iyidir, ama kontrollu gaz daha iyidir. Asip kesmeyi birakalim. Temel arzumuz gol yememek olmali bu macta. Ondan sonra 1 gol bile cok guzel bir baslangic.. Ha golleri siralarsak balli kadayif olur
defensta madara edildiğini izlemeyi yüreğim kaldırmıyo rdas o denli seviyorum ki madara oluşunu izlemek beni üzüyorKralinnes'e laf eden arkadaslara süresiz ban talep ediyorum.
Sinan?Yahu Emre Akbaba neden kadroda yok ? işler istediğimiz gibi gitmezse oyunu / skoru çevirebilecek kim var Yunus 'dan başka ? Mitroglou 'da yok zaten Avrupa 'da
Yahu Emre Akbaba neden kadroda yok ? işler istediğimiz gibi gitmezse oyunu / skoru çevirebilecek kim var Yunus 'dan başka ? Mitroglou 'da yok zaten Avrupa 'da
3 fark istememin sebebi Portekiz'de en iyi ihtimalin 2 farkli maglubiyet oldugunu bilmemdir
Saygilarimi sunarim
Yahu burada sürekli Linnes'in hakkı yeniyor, Linnes oynamalı tarzı yorumlar yapılıyordu şimdi neredeyse herkes Linnes neden oynuyor yazmış ??
Yahu çıksın 120 dakika mücadele etsin demiyoruz skora ihtiyacımız olduğu anda girip bir 15-20 dakika oynayabilecek durumda değil mi ?kardeş emre akbaba daha hazır değil ,bu maçların temposunu kaldıramaz.
Mariano varken Linnes.
Savunmayi komple degistirmis Benfica.
Yuri cok les. Corchia ise bu sezon 3 Maca cikabildi. Fero de as Stoper degil
mariano kötüyse ,linnes denilecekYahu burada sürekli Linnes'in hakkı yeniyor, Linnes oynamalı tarzı yorumlar yapılıyordu şimdi neredeyse herkes Linnes neden oynuyor yazmış ??