AL 18/19 Son 32 M:1 | Galatasaray 1-2 Benfica | MS | 14 Şubat | beIN Sports

Hoca sadece şunu soylesin her maçta istisnasız oyuncular sahada can cekisiyor neden dk 80leri bekliyor

Valencia daki feghouli yi izle sag kanatta 3 kisiyi ipe dizip orta yapıyor bu adamlarin bize ikiz kardesimi geliyor anlamiyorum
Vücudu o halini terk etmese Valencia sözleşme uzatırdı. :) West Ham önüne geleni alıyor zaten, onlar da pişman olmuştu. Genel olarak iyi bir futbolcu ama, Belhanda ve Feghouli gibi adamların malesef konsantrasyon zaafları çok açık.

Benfica’ya tebrikler. İyi defans yaptılar. Oyun disiplinine 90 dakika sadık kaldılar. Bizim her atağımızda her oyuncuları ya topun arkasındaydı ya da son sürat geriye koşuyordulardı. Ancak bizdeki oyuncuları rakip hızlıca atağa çıkarken defalarca yavaşça geriye koşarken gördüm. Defansif disiplin maalesef ortada yoktu. Özellikle Fernando ve Ndiaye çok göze çarptı.
Çok şeyler beklediğimiz Belhanda, Feghouli ve Diagne berbattılar. Rakibin çok koşan ve sert pres yapan oyuncularına karşı ezildiler.

Bu mağlubiyeti abartmamak lazım. Bizden daha iyi bir takım ile oynadık. Yenildik. Sonuç pek anormal değil.

Önümüzdeki sene orta sahadaki oyuncuları tamamen değiştirmemiz gerekiyor. Aldıkları maaşları ve performanslarını masaya yatırdığımızda arada inanılmaz bir fark olduğunu görüyoruz.

Geçmiş olsun. Umarım bu yıl ligde şampiyon oluruz. İkinci maça tamamen yedek kadro ile çıkılmalı bence. Sakatlık vesaire riske gerek yok.

Diagne’yi 90 dakika ikinci kez izledim. Bayağı endişe uyandırmaya başladı.

633ce5d474fd2ae28edf79ebc2bf81eb.png

En büyük fark bizden 5 kat hızlı oynuyorlar top tutmuyolar. Bizim takım bataklıkta top oynuyor gibi karşı taraf kuru zeminde..çünkü ciddi hı farkı var . Tabi bunda yeni kurulmuş oturmamış takım sebebiyle oyun planı esberlenmemis kişiler arası uyum yok garry ile Naga mariano feghouli uyumu Henry ve linnes le yoktu

Yahu mübarekler haydi oyuncu grubu kötü ve teknik kadronun hiç suçu yok diyelim

Peki yapılan oyuncu değişikliklerine ne diyeceksiniz

Fernandao'nun maçı tamamlamasına ne diyeceksiniz

Feg'in sağ kanatta kaybolduğunu hiç olumlu bir hareketi olmadığını ve maç boyu buraya müdahale etmeyen teknik kadroya ne diyeceksiniz

Yahu yapmayın etmeyin böyle yapa yapa bu noktaya geldik

Kısaca gördüğünüz gerçekleri dile getirin artık

Tamam Avrupa için kötü bir kadro yapılanmamız var bunu kabul ediyorum

Lakin şu takım bizim leş ligin içinden geçmeli yani o kadarda değil

Yalnız şimdiden söylüyorum bu teknik kadro onu da yapamayacak

Sezon sonu görüşürüz

Hee bu arada umarım yanılırım ve şampiyon oluruz

Çünkü bazı aklı evveller bizi Galatasaray'ın başarısız olmasını istemekle suçlayabilir

Neymiş efendim biz söylediğimizin doğru çıkması için Galatasaray'ın başarısız olmasını istiyormuşuz

Lan andaval Galatasaray başarılı olsun ben bütün laflarımı yutmaya hazırım
ligi başak kupayı ts alırsa terim orda oturmasın

Bu akşam Luyindama'yı övenler haftaya başkasını över diğerini gömer olay sistemsiz bir anlayışla sahada olmamız arkadaşlar buna çözüm bulmak gerek N'diaye ve Onyekuru topla ileri yardıracak bizde atak yapacağız böyle bir anlayış olamaz ne verkaç yapan vardı ne son çizgiye inen bu anlayışla hiçbir takıma üstünlük kuramazsın ...

Bu saatten sonra lige odaklanıp, ligi ilk 2 de bitirmeye bakalım, olan oldu. Yazın da futbolcu değiştirmeyi bırakıp, değişmesi gerekenleri değiştirelim. Başka arazi kalmadı satacak...

Onyekuru,Feg,Belhanda,Ndiaye,Fernando,Muslera... Bu çöp topluluğundan kurtulup nasıl adam akıllı iş yapacagız acaba

herseyi penaltiya bagliyor hoca

Geri
Üst Alt