AL 18/19 Son 32 M:2 | Benfica 0-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports

Simdi millet yine B10 ya salliyordur (haklilar) da Badouyu goren oldumu, ne yapiyor o eleman?

Daigneye büyük geldik,adam nereye koşacagini ne yapacağını bilemiyor şaşkınlıktan,umudum vardı yazık oldu gerçekten.daha kötüsü bugun özellikle kendini gostermek için bile hareketlenme yok Avrupa sahnesidir vs diye.amacsiz topçu top cambazı olsa çekilmez,bunu Terim bile duzeltemez.ikna oldum ben de bugün

Fatih terimi severim ama maalesef modern futbola ayak tutmadi onunla artik sadece türkiyede basarili olabiliriz umarim yaniltir beni

Yine söylüyorum takımın hücum planı yok tamamen doğaçlama yapıyoruz böyle gol falan atamıyoruz haliyle. Bu arada Fernando oynamasın bundan sonra Donk yetiyor işte gayet iyi bu seneyi çıkarır.

Valla takimda net 6 8 10 numara problemi var. Artik sadece tek mevkisi olan adamlari alalim.
O kadar serbest vurus kazandik bir tane bile tehlike olmadi. Yahu hic olmazsa orta sut karisimi yapin

bi halt yok benficada. bizimkiler kucakta bekliyo calim atan topcu olmayinca boyle malesef.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk 20dkda orta saha her pasi stoperlere atti. 38 yasindaki Emre Belozoglu bizim orta sahayi top diye oynar. Ndiaye sahada yok, Belhanda bir seyler deniyor, Donk ayni Fernando gibi pozisyonlari izliyor.

Abartmaya bayiliyorsunuz. Oynadigimiz takim kupanin favorilerinden. Kadrosunda gelecek 10 yila damga vuracak en az 5 oyuncusu var. Yedek klubesindeki butun oyuncular bizde 11 oynar. Fatih Hocamizin taktigi basit ve oz. Sert oyna, topu kaptirinca takim olarak defansa don. Arada korner karambol falan 2 tane sikistirirsak eleriz. Tabii bu is belhanda ile feghouli ile diagne ile olmaz. Ilahi bir mucize lazim

Geri
Üst Alt