AL 18/19 Son 32 M:2 | Benfica 0-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports

Hiç istemedim ama keşke Trezeguet gelseydi şu Diagne yerine en azından adamın şutu falan var. Koskoca takımda şut atmayı bilen 1 futbolcu olmaz mı yemin ediyorum kafayı yedirtir bunlar. Topu kalenin içine kadar sokmadan gol atamıyoruz. Belhanda attı bir son hafta o kadar o da şut atamıyor normalde.

kulüp başkanı olup 10 milyonunuz olsa ne yaparsınız? elinizde 30 gol atmış gomisi bırakıp cagneyi alır mıydınız?

Diagne hiç gol atmasa araplara 8-10 iteleriz.Adam cezasahası içi golcüsü.Biz pozisyona sokabildik mi bir defa bile.Bu adamı alırken amacımız belliydi.İçeriye topu her türlü taşıyoruz orada bitirici biri lazım.Öyle saçma organizasyonsuz oynuyoruz ki oraya kimi koyarsan koy farketmez.Takımın hiçbir atak organizasyonu yok.Benfica vasat bir takım.Ama bir sistemleri var ve herkes onu oynamaya çalışıyor.Biz ne oynuyoruz bir kişi anlatsın.Feghouli Yunus değişikliği olmalı.
Gomis de ceza sahası golcüsüydü.pas oyununda ve preste de vardı.bu hiç bişey yapmıyor

Bunu söylediğime inanamıyorum ama Selçuk acilen alınmalı lazım. Bu ne biçim bir orta saha..

Benfica bizden takım olarak çok daha iyi oynuyor, atarsak yeriz güven vermiyoruz. Diagneyi daha şimdiden kovanlar var ayıptır.

İlk maçta Benfica'nın 2. golünü atan Haris Seferovic, ilk yarıda stoperlerimizle girdiği 7 ikili mücadelenin hiçbirini kazanamadı.

gecen seneden beri söylüyoruz
bu takım top fln oynamıyor terım geldiğinden beri
Katılıyorum %100 öyle lakin kadroyu Terim kurmamıştı, ben bu saatten sonra her şeyi Terim'e yazarım. Hala kadroyu o kurmadı vs diyenler olabilir ama geçti o iş, Belhanda'ya vs güvenmeyi kendi tercih etti.

1 tane organize atak yok, 1 tane doğru düzgün orta yok ama problem Diagne'nin orta sahada top almaya gelince yaptığı top kayıplar. Beyler Kasımpaşayla ya da Ankaragücüyle oynamıyoruz.

Bu takım devam etmeli yedektekilerin alayı yetersiz Selcuğun beli dönene kadar Gedson 2 asist yapar.

Ama burayi okuyan kus familyasida iyi okusun. Turkiyenin en iyi takimi Galatasaray dir. Bu takimin yanina super ligde kimse yaklasamaz.

Amacimiz Avrupa zaten, seneye daha iyi olacaz insallah.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

20 sayfadır Diagne eleştiriliyor ama bir kişide Diagne yalnız kalıyor yazmamış. Hayır iyi oynuyor demiyorum ama 6 kişinin arasında ne yapabilir? Hava topu alıyor ama ikinci topa koşan yok?? Biraz daha önde oynamamız lazım. Yoksa kralı gelse bir şey yapamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt