AL 18/19 Son 32 M:2 | Benfica 0-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports

Bak kardes,biz oda kufretti niye onlarinkide kirmizi kart gormuyor diye aglamadik,biz puanlarimizi caliyorlar diye aciklama yaptik.
Butun galatasaray dusmanlarida senin dedigin gibi aglamayin yahu ,puanlarini calmaya devam edin diye bildiri imzaladilar.

@Ahmed Arif Kesen

Hadi simdi git bildiri imzalayanlarla ayni agizdan konus.

Son düzenleme:
Mihabir:hocam besiktasin 2 senede elde ettigi basarilardan sonra turk futbolu avrupada geriye gitti ne diyorsun

Fatih terim: sen ne konusuyorsun la değişik.

avrupa'da son maçlarda aldığımız skorlar galatasaray ismine hiç ama hiç yakışmıyor çok büyük ayıp. bunun bilinciyle çıkmalı takım sahaya. hiç umudum yok ama eleceksek dahi en azından 1-0 yenip elenelim. başarılar cimbomum.

HOCANIN BİR LAFI VARDIR VAZGEÇTİĞİNDE YENİLİRSİN DİYE. RAKİP ŞUAN BIZDEN DAHA AVANTAJLI OLABİLİR BİZDEN DAHA GENÇ VE DİRİ OLABİLİR. AMA BİZ BUGÜNE KADAR ÇOK KEZ ZORU BAŞARDIK HATTA DAHADA ZORLARI YAPTIK, NEUCHATEL MAÇI EN BÜYÜK ÖRNEK. KADRO KALİTEMİZ VE HOCAMIZ BUNU YAPACAK KAPASİTEDE BİZ INANIYORUZ. O STATTAN TURU KOPARTIP GELECEĞİZ. OLMASADA CANIMIZ SAĞOLSUN AMA OLACAK
HAYDİ FATİHİN ASLANLARI !

#BugünGünlerdenGALATASARAY #UefaAvrupaLigi #RakipBenfica #AvrupaFatihi

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalniz bayagi bahtsiz takimiz herifler tam kaosun icine girmisti mesela o zaman Fener'le oynadilar sonra muthis bir jenerasyon yakaladilar biz eslestik

Ozellikle Jota ve Joao Felix en ust seviyenin topculari olmaya aday. Ruben Dias, Ferro, Grimaldo, Florentino, Gedson Fernandes falan da muthis gencolar. Bu takimin basinda sene basinda Lage olsaydi ya da yazin cok topcu kaybetmeseler cok net CL ceyrek final takimi su takim

1349441.jpg

Verdiğin argümanlara bakalım.

Yönetim Forvet almadı diyorsun.
Gomis'in satılmasına izin veren TERİM.

(yönetim kandırdı deme-
kimse terimden habersiz iş yapamaz-
terimi dikkate almadılar diyorsan eğer o zaman da insan dikkate alınmadığı yerde neden çalışır ?)

Forvet olmadan kendi sahamızda oynadığımız Konya,rize,fener maçlarında golü bir şekilde bulduk ve öne geçtik buna rağmen düşen ortasahaya ve oyuncu motivasyonlarina rağmen önlem almayan yine TERİM.

Hakem filan aglamak bize yakışmaz.
Hain Serdar'in,ceza sahası içinde sert şekilde dalmasina herkes penaltı çalar.
Fener maçında bir taç atışı için kıyameti koparana kadar, ceza sahası önünde şut çektiren ortasaha oyuncularına pozisyon bilgisi öğret.
Öğretmeyen yine TERİM.
Trabzon akhisar,malatya facia'larini da forvet olsada olmasada sahaya çıkmadan kaybetmiştik.
Sebebi ise yine TERIM-zira takımı hazirla(ma)yan yine TERIM.

Alsana çürümüş argümanların,

şimdi sende hocan,fiko,şenol ve ali gibi hakem diye ağlamaya devam et.

Güzel hikaye zevkle okudum!

İnanmayan konuya görmesin lütfen.

Bunun yazmak için girip terk ediyorum konuyu :(

Verdiğim argümanları çürütmedin ,terim nefreti yüzünden kilif uydurdun bu bir.

Motivasyon cl maclarinda orda burda heryerde dusuyor.Var olmasina ragmen bak var diyorum gidecek bakacak serdarin pozİsyonunun penalti olmadigini ,linnese yapilan pozisyonun penalti olduğunu görecek 4 puani calamayacak .he vara gidipte çalanada cuneyt derim onyekirunun pozisyonu penalti.
Bunlar ortadayken en cok galatasarayin puanlari caliniyorken.besiktasa ve ya basaksehirin puanlari hediye ediliyorken.
Besiktasla farkin 3,basaksehirle farkin hala 6 da olmasi büyük bir olay bu iki.

6 da kalmasi ve basaksehirin puan kaybetmemesi icin ellerinden gelen herseyi yapiyorlar.galatasarayin oyuncularini hakemin onune atip digerlerini 10 sn konusuyorlar bu da 3.

Fatih hoca bana 2 tane forvet alacaz dediler gomisin gitmesine ok dedim,istifa edecektim ama taraftara söz verdim dedi bu da 4.
forvet almadılar diye mi içerde fb rize maçlarını verdi ft hocan

Geri
Üst Alt