.
FB_IMG_1600895814569.webp

hedef23

Rotasyon olacak mı olursa ne boyutta olacak çok merak ediyorum, Şu Saracchi sakatlığı hocayı farklı düşünmeye itebilir.

Son oynadıkları lig maçında defanslarında 2000 doğumlu bi çocuk var.Acaba direk 11 yapıyor mu. Ayrıca yaş ortalamaları oldukça düşük. Ya artı yönde katkısı olur yada dağılırlar.

rotasyon olursa kaybederiz hajduk neftchiye benzemez.

Şanlı galatasarayımıza renklerine kurban oldugumun cimbombomuna başarılar diliyorum. insallah kazanıp yolumuza devam edecegiz hafta sonu da kahpeleri şiş kebab yapıp yiyecegiz

pek umudum yok açıkcası
inş. bi sakatlık bi patlak vermeyiz

rotasyon mevzusundan dolayı ustad. birde oyunumuzu bu kadar güzel hale getiren en önemli nedenler taylan ve iki bekimizmiş gibi geliyor
al işte saraçi gitti bu maç içinde sağ taraf için şener falan konuşuluyor kadro halen yetersiz ortasahaya aldığımız şu tek herif ise genel düşüncenin aksine umut verdi fakat ne yapacağı belli değil. üstüne birde hafta sonu derbi var tek isteğim şuan için sakatlık falan vermememiz sonrasında ise zaten milli ara varmış sanırım

Bugün Günlerden Avrupa !

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Hocadan en az 5 rotasyon bekliyorum

Rotasyona fazla gerek yok dünyanın paralarını alıyorlar 3-4 günde bir maça çıksınlar bir zahmet. Sanki Premier Ligi her saniye koşuyorlar, bizim ligde takımların atağa çıkması zaten 45 dakikayı buluyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt